• Cześć skur**syny, moją pasją jest roz**erdalanie zderzaka od Corvette'y
    Cześć skur**syny, moją pasją jest roz**erdalanie zderzaka od Corvette'y
    Haha
    5
    0 Comments 0 Shares 63 Views
  • Panowie co myślicie? Legit czy raczej scam? Wiem że cena podejrzana i brak gwarancji ale nie wiem już sam kurde
    Panowie co myślicie? Legit czy raczej scam? Wiem że cena podejrzana i brak gwarancji ale nie wiem już sam kurde
    18 Comments 0 Shares 61 Views
  • Jakiś gamoń nie założył, oringu przy parowniku, i jest pusto.
    Jakiś gamoń nie założył, oringu przy parowniku, i jest pusto.
    Love
    Haha
    4
    2 Comments 0 Shares 53 Views
  • Haha
    Love
    7
    0 Comments 0 Shares 47 Views
  • od kiedy kubica ma syna
    od kiedy kubica ma syna
    Haha
    5
    1 Comments 0 Shares 48 Views
  • Dzisiaj porobiłem co nieco przy Cytrynie, wymieniona została linka wraz z pancerzem ręcznego, podkładka pod wtryskiem którą podejrzewałem o świszczenie oraz... Odkryłem bajoro w bagażniku, ale po kolei. Miałem chwilę wolnego, a więc wziąłem się za Cytrynę. No i odkryłem że pod maską wszystko jest uwalone w spalinach, dwa miesiące temu tego nie było. Jest źle do tego stopnia że filtr powietrza zmuszony byłem wymienić bo był cały czarny. Nie wiem skąd te spaliny lecą, myślałem że może z odmy ale to chyba niemożliwe. Jak się doda gazu i pomęczy sprzęgło to widać tak jakby leciało z tyłu silnika, ale EGR czysty, wydech czysty no fizycznie nie ma skąd, tym się jeszcze zajmę bo za chwilę ¾ spalin będzie bokiem leciało. FAP to na 99% nie jest bo wtedy lecą spaliny do środka (FAP był już raz przez to wyciągany), poza tym to postanowiłem że spróbuję odgrzybić bagażnik, wyjąłem koło zapasowe a tu prawie centymetr wody, dwie szmaty wody. Nie wiem skąd się tam wzięła, myślałem że może z tej maty co jest pod kołem? No ale ona jest gumowa i przyklejona... Nie mam pomysłu na razie. Grzyb został zneutralizowany, ręczny naprawiony ino dalej martwi mnie to dymienie bo jak tak dalej pójdzie co miesiąc będę wymieniał filtr powietrza... No cóż, auto ma 20 lat i od 7 lat co roku powtarzane jest że za rok idzie na złom... Może to już czas? Po bajorze przygrzałem tą gumę opalarką, trochę jeszcze spod niej wyciekło, osuszyłem, zdarłem rdzę i popryskałem środkiem od Taty, po wszystkim zrobiłem grilla i to w sumie tyle
    Dzisiaj porobiłem co nieco przy Cytrynie, wymieniona została linka wraz z pancerzem ręcznego, podkładka pod wtryskiem którą podejrzewałem o świszczenie oraz... Odkryłem bajoro w bagażniku, ale po kolei. Miałem chwilę wolnego, a więc wziąłem się za Cytrynę. No i odkryłem że pod maską wszystko jest uwalone w spalinach, dwa miesiące temu tego nie było. Jest źle do tego stopnia że filtr powietrza zmuszony byłem wymienić bo był cały czarny. Nie wiem skąd te spaliny lecą, myślałem że może z odmy ale to chyba niemożliwe. Jak się doda gazu i pomęczy sprzęgło to widać tak jakby leciało z tyłu silnika, ale EGR czysty, wydech czysty no fizycznie nie ma skąd, tym się jeszcze zajmę bo za chwilę ¾ spalin będzie bokiem leciało. FAP to na 99% nie jest bo wtedy lecą spaliny do środka (FAP był już raz przez to wyciągany), poza tym to postanowiłem że spróbuję odgrzybić bagażnik, wyjąłem koło zapasowe a tu prawie centymetr wody, dwie szmaty wody. Nie wiem skąd się tam wzięła, myślałem że może z tej maty co jest pod kołem? No ale ona jest gumowa i przyklejona... Nie mam pomysłu na razie. Grzyb został zneutralizowany, ręczny naprawiony ino dalej martwi mnie to dymienie bo jak tak dalej pójdzie co miesiąc będę wymieniał filtr powietrza... No cóż, auto ma 20 lat i od 7 lat co roku powtarzane jest że za rok idzie na złom... Może to już czas? Po bajorze przygrzałem tą gumę opalarką, trochę jeszcze spod niej wyciekło, osuszyłem, zdarłem rdzę i popryskałem środkiem od Taty, po wszystkim zrobiłem grilla i to w sumie tyle
    Love
    5
    2 Comments 0 Shares 46 Views
  • Dzięki wszystkim za rady co do tego szajsunga, chłop ostatecznie się obraził i nie chce mi go sprzedać xD (Zapytałem go czy jest możliwość zwrotu)
    Dzięki wszystkim za rady co do tego szajsunga, chłop ostatecznie się obraził i nie chce mi go sprzedać xD (Zapytałem go czy jest możliwość zwrotu)
    Haha
    5
    3 Comments 0 Shares 41 Views
  • Inteligencja xD
    Inteligencja xD
    Haha
    Love
    6
    0 Comments 0 Shares 33 Views
  • Ekologia gdzie ekologia
    Ekologia gdzie ekologia 🤣
    Haha
    1
    0 Comments 0 Shares 15 Views 10
  • Dzisiejszy dzień rozpoczął się niewinnie, ot zwykła wymiana oleju. Wchodzę pod samochód i widzę tonę sadzy i dymu. Mam dzisiaj sporo czasu to zacząłem rozkręcać no i... No i generalnie katastrofa. Na łączeniu fapa i katalizatora puściło i wali dymem, wali dymem po osłonie do góry tak że zawalona jest też turbina (może pamiętacie jak pisałem że chyba puszcza). Zacząłem walczyć z tym żeby fapa wydobyć na powierzchnie ale niestety 0.5 cm nagaru na gwintach skutecznie mi to uniemożliwiło. Operacja "Katanima" to były 4 godziny walki, zaangażował się też Tata i dziadek tylko po to by wydobyć FAPa na wierzch. Problem w tym że oprócz tego znalazłem wyciek oleju na łączeniu kolektora ssącego i przepustnic - coś czego się nie da naprawić a oleju leci z tego mnóstwo. No cóż. Jak się powiedziało A trzeba powiedzieć B i chyba wywalę C5 na złom znaczy... Naprawię, chociaż powoli kończy mi się do niej energia
    Dzisiejszy dzień rozpoczął się niewinnie, ot zwykła wymiana oleju. Wchodzę pod samochód i widzę tonę sadzy i dymu. Mam dzisiaj sporo czasu to zacząłem rozkręcać no i... No i generalnie katastrofa. Na łączeniu fapa i katalizatora puściło i wali dymem, wali dymem po osłonie do góry tak że zawalona jest też turbina (może pamiętacie jak pisałem że chyba puszcza). Zacząłem walczyć z tym żeby fapa wydobyć na powierzchnie ale niestety 0.5 cm nagaru na gwintach skutecznie mi to uniemożliwiło. Operacja "Katanima" to były 4 godziny walki, zaangażował się też Tata i dziadek tylko po to by wydobyć FAPa na wierzch. Problem w tym że oprócz tego znalazłem wyciek oleju na łączeniu kolektora ssącego i przepustnic - coś czego się nie da naprawić a oleju leci z tego mnóstwo. No cóż. Jak się powiedziało A trzeba powiedzieć B i chyba wywalę C5 na złom znaczy... Naprawię, chociaż powoli kończy mi się do niej energia
    1 Comments 0 Shares 7 Views