Ścieżka
Poznaj nowe osoby z podobnymi zainteresowaniami!
- Zaloguj się by móc komentować, lajkować oraz udostępniać treści na stronie
- https://vm.tiktok.com/ZGewBwPFx/0 Komentarze 0 Udostępnienia
- Twingo na części, inicjatywa taty, progi zgnite, nie udało się go przekonać....pokochałem to auto...Twingo na części, inicjatywa taty, progi zgnite, nie udało się go przekonać....pokochałem to auto...
- Dziś jest pechowy dzień dla krakowskiej komunikacji. Z tego co wiem bodajże 8 tramwajów dzisiaj uległo awarii a MPK jest zmuszone wysyłać składy bez lusterek... Na zdjęciu widać wybuch tramwaju typu EU8N. Tak to dokładnie ten sam model tramwaju co w marcu eksplodował i o którym był post. W ciągu roku tramwaj ten zapalił się 3 razy, pytanie w takim razie czy po Krakowie jeździ bezpieczny tabor? Na domiar złego dzisiaj pociąg z Krakowa do Zakopanego potrącił człowieka... Czyżby ktoś rzucił zły urok na Kraków?Dziś jest pechowy dzień dla krakowskiej komunikacji. Z tego co wiem bodajże 8 tramwajów dzisiaj uległo awarii a MPK jest zmuszone wysyłać składy bez lusterek... Na zdjęciu widać wybuch tramwaju typu EU8N. Tak to dokładnie ten sam model tramwaju co w marcu eksplodował i o którym był post. W ciągu roku tramwaj ten zapalił się 3 razy, pytanie w takim razie czy po Krakowie jeździ bezpieczny tabor? Na domiar złego dzisiaj pociąg z Krakowa do Zakopanego potrącił człowieka... Czyżby ktoś rzucił zły urok na Kraków?
- W końcu jakieś nowości do Opla... Jeszcze przydała by się jakaś polerka szyby, bo od tamtych już się tak porysowała... Tylna jeszcze Oryginalna🤦W końcu jakieś nowości do Opla... Jeszcze przydała by się jakaś polerka szyby, bo od tamtych już się tak porysowała... Tylna jeszcze Oryginalna🤦
- To ja niedługoTo ja niedługo
- Witam
Spotkałem dziś znajomego którego nie widziałem kilka lat i czułem się z tym dobrze . Wracają stare wspomnienia oczywiście nie te dobre a te złe . Czy wy też macie takich znajomych których wolelibyście nie widziećWitam Spotkałem dziś znajomego którego nie widziałem kilka lat i czułem się z tym dobrze . Wracają stare wspomnienia oczywiście nie te dobre a te złe . Czy wy też macie takich znajomych których wolelibyście nie widzieć - czemu arbuz zawsze zaprasza swojego przydupasa melonaczemu arbuz zawsze zaprasza swojego przydupasa melona
-
- Przy weekendziePrzy weekendzie
© 2024 LukTech Polski