• https://youtu.be/myKlriYYdpQ szczęśliwego nowego roku
    https://youtu.be/myKlriYYdpQ szczęśliwego nowego roku 🎉🥳🍾🎇🎆
    Haha
    3
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 76 Wyświetleń
  • Haha
    12
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 73 Wyświetleń
  • :D
    :D
    Haha
    Love
    Sad
    13
    2 Komentarzy 0 Udostępnienia 68 Wyświetleń
  • Udanego Sylwestra i Szczesliwego Nowego Roku
    Udanego Sylwestra i Szczesliwego Nowego Roku
    Love
    Like
    11
    3 Komentarzy 0 Udostępnienia 257 Wyświetleń
  • Żegnaj 2021.
    W tym roku na kanale nic specjalnego sie nie działo w porównaniu z zeszłymi latami.

Top filmem tego roku zdecydowanie Realistyczne Kolizje w BeamNG 680 tyś w 6 miesięcy

Top donatorem roku 2021 został StreamGameOnline

Top grą 2021 roku oczywiście BeamNG

W 2021 roku było więcej transmisji z zapisem niż w zeszłym

I wydaje mi się, że ogólnie mniej transmisji i filmów niż w zeszłym ogółem.

Jaki powinien być kolejny rok? Moim zdaniem bez większych zmian.

Żadnej transmisji noworocznej nie robię. Spędzam sylwestra w garażu z moimi autami i może wybiore sie do znajomych. Odczucia niestety co sylwestra mam smutne to czas w którym jest mi przykro i jestem zestresowany całym tym wydarzeniem. Od dziecka.
    Trzymajcie się.
    Żegnaj 2021. W tym roku na kanale nic specjalnego sie nie działo w porównaniu z zeszłymi latami. Top filmem tego roku zdecydowanie Realistyczne Kolizje w BeamNG 680 tyś w 6 miesięcy Top donatorem roku 2021 został StreamGameOnline Top grą 2021 roku oczywiście BeamNG W 2021 roku było więcej transmisji z zapisem niż w zeszłym I wydaje mi się, że ogólnie mniej transmisji i filmów niż w zeszłym ogółem. Jaki powinien być kolejny rok? Moim zdaniem bez większych zmian. Żadnej transmisji noworocznej nie robię. Spędzam sylwestra w garażu z moimi autami i może wybiore sie do znajomych. Odczucia niestety co sylwestra mam smutne to czas w którym jest mi przykro i jestem zestresowany całym tym wydarzeniem. Od dziecka. Trzymajcie się.
    Love
    Like
    30
    27 Komentarzy 0 Udostępnienia 74 Wyświetleń
  • 2137
    2137
    Like
    2
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 75 Wyświetleń
  • jakie macie postanowienia noworoczne?
    jakie macie postanowienia noworoczne?
    17 Komentarzy 0 Udostępnienia 72 Wyświetleń
  • Mam dla Was ankietę: Gdzie spędzacie Sylwestra? Przy okazji, Szczęśliwego Nowego Roku, wszystkiego Dobrego Wam życzę. Pisałem tego posta, pijąc wodę o smaku truskawkowym. Już niedługo nowy rok. Jestem w 80% usatysfakcjonowany z tego roku. Uważam 2021 za nawet udany. A Wy? Jak byście podsumowali? Życzę wszystkim sukcesów, odwagi, zdrowia, szczęścia, pieniędzy, wszystkiego! Pozdrawiam wszystkich, Luksora, moderację, mehowników, całą społeczność! Trzymajcie się! PS. Jestem w szoku, że ten czas tak szybko leci. No cóż... Pożegnajmy 2021, przywitajmy 2022!
    Mam dla Was ankietę: Gdzie spędzacie Sylwestra? Przy okazji, Szczęśliwego Nowego Roku, wszystkiego Dobrego Wam życzę. Pisałem tego posta, pijąc wodę o smaku truskawkowym. Już niedługo nowy rok. Jestem w 80% usatysfakcjonowany z tego roku. Uważam 2021 za nawet udany. A Wy? Jak byście podsumowali? Życzę wszystkim sukcesów, odwagi, zdrowia, szczęścia, pieniędzy, wszystkiego! Pozdrawiam wszystkich, Luksora, moderację, mehowników, całą społeczność! Trzymajcie się! PS. Jestem w szoku, że ten czas tak szybko leci. No cóż... Pożegnajmy 2021, przywitajmy 2022!
    26
    0
    1
    4
    2
    0
    1
    Like
    4
    5 Komentarzy 0 Udostępnienia 64 Wyświetleń
  • WITAMY W NOWYM ROKU!!!
    WITAMY W NOWYM ROKU!!!