Ścieżka
Poznaj nowe osoby z podobnymi zainteresowaniami!
- Zaloguj się by móc komentować, lajkować oraz udostępniać treści na stronie
- Lista zakupów na lakierowanie cz.2 z mojej ręki, baze mam, klar mam wiec chyba coś jeszcze zostało bo 4l był kupione.
Pistolet padło na to yato z tego względu że każdy poleca a na 1 konkretniejsze lakierowanie bez różnicy czym bym lakierował to spaprać tak samo spapram bo brak techniki jest.
Zakupu dokonam po zobaczeniu komentarzy czy cos dodac czy ująćLista zakupów na lakierowanie cz.2 z mojej ręki, baze mam, klar mam wiec chyba coś jeszcze zostało bo 4l był kupione. Pistolet padło na to yato z tego względu że każdy poleca a na 1 konkretniejsze lakierowanie bez różnicy czym bym lakierował to spaprać tak samo spapram bo brak techniki jest. Zakupu dokonam po zobaczeniu komentarzy czy cos dodac czy ująć -
- Witam i pozdrawiam z badań na prawko
Witam i pozdrawiam z badań na prawko - Ostatecznie z tej listy wywaliłem pistolety i zmywacz z rozcieńczalnikiem i coś tam jeszcze. Kupie stacjonarnie te rzeczyOstatecznie z tej listy wywaliłem pistolety i zmywacz z rozcieńczalnikiem i coś tam jeszcze. Kupie stacjonarnie te rzeczy
- Jak widać 9 worków to limitJak widać 9 worków to limit
- Siema! Mam pytanie, jak zacząć swoją przygodę z chip tuningiem i ogólnie grzebaniem w sterowniku silnika? Możecie polecić jakieś programy które pozwolą cosik się pobawić? Urządzenie do połączenia sterownika silnika z laptopem mam, mój tata kiedyś też się tym bawił. Pozdrawiam!Siema! Mam pytanie, jak zacząć swoją przygodę z chip tuningiem i ogólnie grzebaniem w sterowniku silnika? Możecie polecić jakieś programy które pozwolą cosik się pobawić? Urządzenie do połączenia sterownika silnika z laptopem mam, mój tata kiedyś też się tym bawił. Pozdrawiam!9 Komentarze 0 Udostępnienia
- Dziś przedstawiam wam mój najbardziej ulubiony utwór na gitarę jest to drugi utwór który nauczyłem się grać mam z nim miłe i ciepłe wspomnienie z wakacji gdzie siedziałem sobie na łące z gitarą grając i śpiewając ten utwór patrząc na późny zachód słońca gdzie niebo powoli robiło się niebieskie a przed sobą łąka i w oddali droga
https://youtu.be/bix1tb6rVeU?si=cxSpsoc19Y2-MgAXDziś przedstawiam wam mój najbardziej ulubiony utwór na gitarę jest to drugi utwór który nauczyłem się grać mam z nim miłe i ciepłe wspomnienie z wakacji gdzie siedziałem sobie na łące z gitarą grając i śpiewając ten utwór patrząc na późny zachód słońca gdzie niebo powoli robiło się niebieskie a przed sobą łąka i w oddali droga https://youtu.be/bix1tb6rVeU?si=cxSpsoc19Y2-MgAX - Grul w Krakowie będziesz w końcu oddychać czystym powietrzem ale ci zaraz za miastem siem poduszom od spalinów[Grul] w Krakowie będziesz w końcu oddychać czystym powietrzem ale ci zaraz za miastem siem poduszom od spalinów
- On this very day, Nine decades past, pop's brought home this fine automobile! 🧐
#TeaserNineDay Ktoś lubi klasyki?On this very day, Nine decades past, pop's brought home this fine automobile! 🧐 #TeaserNineDay Ktoś lubi klasyki?
© 2025 LukTech Polski