Hi. Jestem wiernym fanem Luksora. Uwielbiam jego materiały i lajwidła. O sobie mogę powiedzieć, że zachwycają mnie samochody marki Volvo, Mercedes i Lexus. Dziękuję za uwagę i pozdrawiam.
Najnowsze aktualizacje
-
Witam i pozdrawiam.Witam i pozdrawiam.Please log in to like, share and comment!
-
Miłego popołudnia! :)Miłego popołudnia! :)
-
no dzedobry :)no dzedobry :)
-
-
-
Dobranoc :)Dobranoc :)
-
Wyborne zakończenie ostatniego lajwidła z The Finn's 5. Naprawdę podobała mi się ta seria. Najlepsza fabuła w historii gier komputerowych. Dziękujemy Panu Rafiqowi za ten okuratny dar boży, oraz Luksorowi za spaniałe prowadzenie tej serii. Trzymajta się całe te. :)Wyborne zakończenie ostatniego lajwidła z The Finn's 5. Naprawdę podobała mi się ta seria. Najlepsza fabuła w historii gier komputerowych. Dziękujemy Panu Rafiqowi za ten okuratny dar boży, oraz Luksorowi za spaniałe prowadzenie tej serii. Trzymajta się całe te. :)
-
Dobranoc wszystkim. Spokojnej nocy. :)Dobranoc wszystkim. Spokojnej nocy. :)
-
Ale fajny ten gigabyte. :)Ale fajny ten gigabyte. :)
-
Dobranoc wszystkim o 23:56.Dobranoc wszystkim o 23:56.
-
Witam. Jak oceniacie to zdjęcie? Miłego wieczoru wszystkim! :)Witam. Jak oceniacie to zdjęcie? Miłego wieczoru wszystkim! :)
-
ILEEEEEE!? Ja wszystko rozumiem, ale chyba zepsuł mi się termometr, na dworze nie ma więcej niż 15°C. Coś tu nie gra.ILEEEEEE!? Ja wszystko rozumiem, ale chyba zepsuł mi się termometr, na dworze nie ma więcej niż 15°C. Coś tu nie gra.
-
-
0 Komentarzy 0 Udostępnienia 1 Wyświetleń
-
Cześć. Nie wiem jak Wy, ale ja mieszanie się czuję. Nawet słabo. Niby ok, ale mogło być lepiej.Cześć. Nie wiem jak Wy, ale ja mieszanie się czuję. Nawet słabo. Niby ok, ale mogło być lepiej.
Załaduj Więcej