Żegnaj 2021.
W tym roku na kanale nic specjalnego sie nie działo w porównaniu z zeszłymi latami.

Top filmem tego roku zdecydowanie Realistyczne Kolizje w BeamNG 680 tyś w 6 miesięcy

Top donatorem roku 2021 został StreamGameOnline

Top grą 2021 roku oczywiście BeamNG

W 2021 roku było więcej transmisji z zapisem niż w zeszłym

I wydaje mi się, że ogólnie mniej transmisji i filmów niż w zeszłym ogółem.

Jaki powinien być kolejny rok? Moim zdaniem bez większych zmian.

Żadnej transmisji noworocznej nie robię. Spędzam sylwestra w garażu z moimi autami i może wybiore sie do znajomych. Odczucia niestety co sylwestra mam smutne to czas w którym jest mi przykro i jestem zestresowany całym tym wydarzeniem. Od dziecka.
Trzymajcie się.
Żegnaj 2021. W tym roku na kanale nic specjalnego sie nie działo w porównaniu z zeszłymi latami. Top filmem tego roku zdecydowanie Realistyczne Kolizje w BeamNG 680 tyś w 6 miesięcy Top donatorem roku 2021 został StreamGameOnline Top grą 2021 roku oczywiście BeamNG W 2021 roku było więcej transmisji z zapisem niż w zeszłym I wydaje mi się, że ogólnie mniej transmisji i filmów niż w zeszłym ogółem. Jaki powinien być kolejny rok? Moim zdaniem bez większych zmian. Żadnej transmisji noworocznej nie robię. Spędzam sylwestra w garażu z moimi autami i może wybiore sie do znajomych. Odczucia niestety co sylwestra mam smutne to czas w którym jest mi przykro i jestem zestresowany całym tym wydarzeniem. Od dziecka. Trzymajcie się.
30
27 Komentarze 0 Udostępnienia