Posiadacz pięknego Szweda czyli Volvo V70 z silnikiem 2.5 tdi
- Mężczyzna
- 13/03/2000
- Obserwowany przez 22 osób
Znajomi 26
Właśnie zaktualizowane
- mam dwa pytanie i zadam je w ankiecie jeżeli macie jakieś modele to utworzę grupę tylko z zdj naszych modeli i krótkim opisem danego autka (grupa na najlepszej stronie w polsce)mam dwa pytanie i zadam je w ankiecie jeżeli macie jakieś modele to utworzę grupę tylko z zdj naszych modeli i krótkim opisem danego autka (grupa na najlepszej stronie w polsce)5 Komentarze 0 Udostępnienia
- Witam wszystkim pod tym postem można pisać tak ja i pan Luksor powiedział że pod zapisem możecie proponować gry o tematyce prowadzenia własnego biznesu w postaci symulatora. Pozdrawiam serdecznie miłego wieczoru 😊
Witam wszystkim pod tym postem można pisać tak ja i pan [Luksor] powiedział że pod zapisem możecie proponować gry o tematyce prowadzenia własnego biznesu w postaci symulatora. Pozdrawiam serdecznie miłego wieczoru 😊 - Dzień dobry dzień dobry dzisiaj rozstrzygniemy na stronie odwieczną wojnę i dowiemy się kto wygrywa oddawajcie głosy (modele nie ważne)Dzień dobry dzień dobry dzisiaj rozstrzygniemy na stronie odwieczną wojnę i dowiemy się kto wygrywa oddawajcie głosy (modele nie ważne)5 Komentarze 0 Udostępnienia
-
Więcej Stories