Jestem Olek
- Mężczyzna
- 03/08/2007
- Obserwowany przez 12 osób
Znajomi 15
Właśnie zaktualizowane
- Siema, potrzebuje pomocy,
Ostatnio znalazłem telefon Samsung Galaxy Trend Plus, niestety nie śmiga. Telefon się ładuje i gdy próbuje odpalić się system wszystko sie crashuje i próbuje od nowa to zrobić. Próbowałem wgrać na niego nowy system ale Odin go nie widzi. Jest na to może jakieś rozwiązanie?Siema, potrzebuje pomocy, Ostatnio znalazłem telefon Samsung Galaxy Trend Plus, niestety nie śmiga. Telefon się ładuje i gdy próbuje odpalić się system wszystko sie crashuje i próbuje od nowa to zrobić. Próbowałem wgrać na niego nowy system ale Odin go nie widzi. Jest na to może jakieś rozwiązanie?3 Komentarze 0 Udostępnienia - Siema, mam problem. Moj Dell d830 z 2008r nie chce widzieć dysku SSD ( ze 2 razy odpalił z niego system). Dysk HDD widzi za każdym razem to nie wiem o co chodzi. Może to kwestia nie łączenia złącza ale mam nadzieję że to coclś innego. Ma ktoś może jakiś pomysł? Może updated biosu?Siema, mam problem :(. Moj Dell d830 z 2008r nie chce widzieć dysku SSD ( ze 2 razy odpalił z niego system). Dysk HDD widzi za każdym razem to nie wiem o co chodzi. Może to kwestia nie łączenia złącza ale mam nadzieję że to coclś innego. Ma ktoś może jakiś pomysł? Może updated biosu?
- https://www.youtube.com/watch?v=tRkbBLOZV9c
- Hej, mam problem, mój telefon Samsung Galaxy M21 z 2020 roku po zrestartowaniu kompletnie zwariował, przestał pasować do niego kod pin i w dodatku już losowo sam się restartuje, nie da się go odblokować, ale telefony odbierać można. Ze strony smartthingsfind zniknęła niedawno funkcja zdalnego odblokowania więc klapa. Przekładając kartę sim do innego telefonu udało mi się uzyskać kod do dwuetapowej weryfikacji żeby dostać się do Samsung Cloud co w sumie bez sprawnego telefonu nic mi nie daje. Załóżmy że się już pogodzę ze straconymi plikami i wykonam hardreset ale nie wiem jak się za niego zabrać. Telefonu bez hasła nie da się wyłączyć co według instrukcji jest konieczne żeby wejść w tryb awaryjny, można go tylko zrestartować. Proszę pomóżcie, może jest jakiś inny sposóbHej, mam problem, mój telefon Samsung Galaxy M21 z 2020 roku po zrestartowaniu kompletnie zwariował, przestał pasować do niego kod pin i w dodatku już losowo sam się restartuje, nie da się go odblokować, ale telefony odbierać można. Ze strony smartthingsfind zniknęła niedawno funkcja zdalnego odblokowania więc klapa. Przekładając kartę sim do innego telefonu udało mi się uzyskać kod do dwuetapowej weryfikacji żeby dostać się do Samsung Cloud co w sumie bez sprawnego telefonu nic mi nie daje. Załóżmy że się już pogodzę ze straconymi plikami i wykonam hardreset ale nie wiem jak się za niego zabrać. Telefonu bez hasła nie da się wyłączyć co według instrukcji jest konieczne żeby wejść w tryb awaryjny, można go tylko zrestartować. Proszę pomóżcie, może jest jakiś inny sposób2 Komentarze 0 Udostępnienia
- https://www.youtube.com/watch?v=aykchx7ye9Y
- https://www.youtube.com/watch?v=eX28cgKHHyc&list=RDeX28cgKHHyc&start_radio=10 Komentarze 0 Udostępnienia
Więcej Stories