• Wszystko najlepszego Luksor
    Wszystko najlepszego Luksor🎂
    Love
    3
    0 Comments 0 Shares 166 Views
  • mi to wystarczy ;)
    mi to wystarczy ;)
    Love
    1
    1 Comments 0 Shares 99 Views
  • Wszystkiego najlepszego Luksor
    Wszystkiego najlepszego Luksor
    Love
    3
    0 Comments 0 Shares 66 Views
  • Drogi Luksorze, w dniu urodzin chciałbym życzyć Tobie dużo szczęścia, zdrowia oraz pieniędzy, których akurat teraz potrzebujesz.
    Spełnienia marzeń i wszystkiego co Sobie wymarzysz, życzę Ci ja, Kaczorowskyyy. <3
    Drogi Luksorze, w dniu urodzin chciałbym życzyć Tobie dużo szczęścia, zdrowia oraz pieniędzy, których akurat teraz potrzebujesz. Spełnienia marzeń i wszystkiego co Sobie wymarzysz, życzę Ci ja, Kaczorowskyyy. <3
    Haha
    Love
    10
    0 Comments 0 Shares 126 Views
  • Wszystkiego najlepszego dla Lukiego. Zdrowia, szczęścia i działającego Merca i kompa!
    Wszystkiego najlepszego dla Lukiego. Zdrowia, szczęścia i działającego Merca i kompa! 🎂
    Love
    Like
    4
    0 Comments 0 Shares 65 Views
  • Wspomnienia z serwera Minecraft :)
    Wspomnienia z serwera Minecraft :)
    Like
    Love
    6
    4 Comments 0 Shares 70 Views
  • Nie życzę Ci tego co wszyscy, bo to już wiesz.
    Życzę ciekawych pomysłów i oczywiście ich realizacji też.
    Byś potrafił cieszyć się z każdej chwili –
    nie tylko z tych cudownych, jak jest w zwyczaju.
    Dobrego wyboru, gdy okaże się, że jesteś na dróg rozstaju.
    Byś spotykał tylko dobrych ludzi.
    Twoje zdrówko #Luksor
    Nie życzę Ci tego co wszyscy, bo to już wiesz. Życzę ciekawych pomysłów i oczywiście ich realizacji też. Byś potrafił cieszyć się z każdej chwili – nie tylko z tych cudownych, jak jest w zwyczaju. Dobrego wyboru, gdy okaże się, że jesteś na dróg rozstaju. Byś spotykał tylko dobrych ludzi. Twoje zdrówko 🍻 #Luksor 🥳
    Like
    Love
    4
    0 Comments 0 Shares 77 Views
  • wszystkiego najlepszego Luksor życzę ci szczęścia pieniędzy i sprawnego komputera żebyś już mógł z powrotem nagrywać Lajwidła i jeszcze raz wszystkiego najlepszego
    wszystkiego najlepszego [Luksor] życzę ci szczęścia pieniędzy i sprawnego komputera żebyś już mógł z powrotem nagrywać Lajwidła i jeszcze raz wszystkiego najlepszego
    Haha
    Like
    7
    5 Comments 0 Shares 80 Views
  • mam dwa pytanie i zadam je w ankiecie jeżeli macie jakieś modele to utworzę grupę tylko z zdj naszych modeli i krótkim opisem danego autka (grupa na najlepszej stronie w polsce)
    mam dwa pytanie i zadam je w ankiecie jeżeli macie jakieś modele to utworzę grupę tylko z zdj naszych modeli i krótkim opisem danego autka (grupa na najlepszej stronie w polsce)
    6
    19
    0
    1
    5 Comments 0 Shares 198 Views
  • STO LAT, STO LAT, NIECH ŻYJE, ŻYJE NAM. STO LAT, STO LAT.....

wszystkiego najlepszego luksor spełnienia marzeń
    :green_heart: :green_heart: :green_heart: :clap: :sunny:
    STO LAT, STO LAT, NIECH ŻYJE, ŻYJE NAM. STO LAT, STO LAT..... wszystkiego najlepszego luksor spełnienia marzeń :green_heart: :green_heart: :green_heart: :clap: :sunny:
    Love
    1
    1 Comments 0 Shares 165 Views