Ścieżka
Zapraszamy do integracji z użytkownikami społeczności Luksora
-
Musisz zalogować się by móc komentować!
-
Mam pytanie jak naprawić ikonę gry BeamNg drive i X-plane 11 jeśli ktoś wie to może napisać był bym bardzo wdzięczny. :)Mam pytanie jak naprawić ikonę gry BeamNg drive i X-plane 11 jeśli ktoś wie to może napisać był bym bardzo wdzięczny. :)4 Komentarzy 0 Udostępnienia 121 Wyświetleń3
-
0 Komentarzy 0 Udostępnienia 134 Wyświetleń3
-
Dobrej nocy :)
Dobrej nocy :)0 Komentarzy 0 Udostępnienia 120 Wyświetleń4
-
W końcu nadszedł czas na czyszczenie i wymianę pasty termoprzewodzącej w DELLU D830 po 14latach czyli 16tysiącach godzin pracy. Kilka fotek dodaje, temperatury przy oglądaniu yt były 90 stopni, teraz to zaledwie 47, a w spoczynku ma temperaturę powietrza. Przez większość czasu wentylator nawet nie musi się włączać.W końcu nadszedł czas na czyszczenie i wymianę pasty termoprzewodzącej w DELLU D830 po 14latach czyli 16tysiącach godzin pracy. Kilka fotek dodaje, temperatury przy oglądaniu yt były 90 stopni, teraz to zaledwie 47, a w spoczynku ma temperaturę powietrza. Przez większość czasu wentylator nawet nie musi się włączać.1 Komentarzy 0 Udostępnienia 72 Wyświetleń7
-
Bardzo podobała mi się ta nocna transmisja z BeamNGBardzo podobała mi się ta nocna transmisja z BeamNG4 Komentarzy 0 Udostępnienia 68 Wyświetleń
13
-
Zorza polarna nad morzem m.in. Władysławowo, Jastarnia. Komuś udało się zobaczyć na żywo? To musiał być piękny widok.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=471108727722445&id=100044699646235Zorza polarna nad morzem m.in. Władysławowo, Jastarnia. Komuś udało się zobaczyć na żywo? To musiał być piękny widok. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=471108727722445&id=1000446996462352 Komentarzy 0 Udostępnienia 69 Wyświetleń
13
-
W dniu dzisiejszym jakby co spotykamy się tylko późno-wieczorną nocną transmisję, która odbędzie się o 21:37 lub 22:00 jeśli Wrócę trochę później do domu.
Chciałbym żeby grą był właśnie ETS2 o którym ostatnio pisaliście
Z racji że mamy dzisiaj sobotę złożę więc łóżko co pomoże wykonaniu tej gry bo wtedy mogę podłączyć kierownicę. A przy okazji bardzo dokładnie posprzątam sobie pokój z okazji soboty to taki podobno dzień kiedy się sprzątaW dniu dzisiejszym jakby co spotykamy się tylko późno-wieczorną nocną transmisję, która odbędzie się o 21:37 lub 22:00 jeśli Wrócę trochę później do domu. Chciałbym żeby grą był właśnie ETS2 o którym ostatnio pisaliście ✅ Z racji że mamy dzisiaj sobotę złożę więc łóżko co pomoże wykonaniu tej gry bo wtedy mogę podłączyć kierownicę. A przy okazji bardzo dokładnie posprzątam sobie pokój z okazji soboty to taki podobno dzień kiedy się sprząta 😅5 Komentarzy 0 Udostępnienia 72 Wyświetleń
18
-
-
Papieżowy kombajnPapieżowy kombajn1 Komentarzy 0 Udostępnienia 177 Wyświetleń
15