Ścieżka
Poznaj nowe osoby z podobnymi zainteresowaniami!
- Zaloguj się by móc komentować, lajkować oraz udostępniać treści na stronie
-
- No masakra pijany kierowca przejechał na czerwonym i wyjechał prosto przede mnie.
Bezwypadkowe i bezkolizyjny samochód bez grama rdzy został skasowanyNo masakra pijany kierowca przejechał na czerwonym i wyjechał prosto przede mnie. Bezwypadkowe i bezkolizyjny samochód bez grama rdzy został skasowany -
- Takie cuś bo boli mnie głowa i nie mogę spać, chociaż dookoła wszyscy już posnęli...Takie cuś bo boli mnie głowa i nie mogę spać, chociaż dookoła wszyscy już posnęli...
- Mam zjebany humor, musze wymienić tuleje w samochodzie, nie wiem jak to zrobić zeby nie wydawac miliona monetMam zjebany humor, musze wymienić tuleje w samochodzie, nie wiem jak to zrobić zeby nie wydawac miliona monet3 Komentarze 0 Udostępnienia
- Chce kupic pistolet do lakierowania, inny kolega ma kompresor i miejsce, szukam czegos do godnego polakierowanai zeby pokazać że coś też umiemChce kupic pistolet do lakierowania, inny kolega ma kompresor i miejsce, szukam czegos do godnego polakierowanai zeby pokazać że coś też umiem :)5 Komentarze 0 Udostępnienia
-
- Zakładam nitkę na wasze auta.
Tutaj mój okularnik i zarazem zespół SSZakładam nitkę na wasze auta. Tutaj mój okularnik i zarazem zespół SS - Witam wszystkich a to moja gwiazdaWitam wszystkich a to moja gwiazda :D
© 2025 LukTech Polski