• Luksor:to Pan jest LPG czy lgbt ?
    Chłop z fotela: jak LPG to przełaczam na benzynę
    Luksor:to Pan jest LPG czy lgbt ? Chłop z fotela: jak LPG to przełaczam na benzynę
    Haha
    1
    1 Comments 0 Shares 41 Views
  • Love
    3
    0 Comments 0 Shares 24 Views
  • Love
    1
    0 Comments 0 Shares 24 Views
  • Znalazłem coś po 10 latach szukania.
    9 lat temu opublikowane
    Jak czegoś szukacie, choćby to było polskie jak cebula to poszukajcie też w wpisując w bukwie. Z jakiegoś powodu znalazłem to na ultra dziwnej stronie angielskiej. Komuś bardzo zależało, żeby nikt tego więcej nie zobaczył, bo nawet świeże kopie z tej angielskiej strony usuwał, ale nie doszedł do ponad 100 strony gdzie były linki do ruskiej strony.
    Znalazłem coś po 10 latach szukania. 9 lat temu opublikowane Jak czegoś szukacie, choćby to było polskie jak cebula to poszukajcie też w wpisując w bukwie. Z jakiegoś powodu znalazłem to na ultra dziwnej stronie angielskiej. Komuś bardzo zależało, żeby nikt tego więcej nie zobaczył, bo nawet świeże kopie z tej angielskiej strony usuwał, ale nie doszedł do ponad 100 strony gdzie były linki do ruskiej strony.
    1 Comments 0 Shares 15 Views
  • Myślałem że pójdę spać o dość normalnej godzinie okazuje się że 7:00 będzie dla mnie czymś nowym bo dawno nie chodziłem spać o takiej wspaniałej godzinie
    Myślałem że pójdę spać o dość normalnej godzinie okazuje się że 7:00 będzie dla mnie czymś nowym bo dawno nie chodziłem spać o takiej wspaniałej godzinie
    Like
    1
    0 Comments 0 Shares 13 Views