LukTech
Wyszukaj wyniki
Zobacz wszystkie wyniki
  • Dołącz
    Zaloguj Zarejestruj
    Tryb dnia

Ścieżka

Poznaj nowe osoby z podobnymi zainteresowaniami!

• Użytkownicy
  • Grupy
  • Kamil669 dodał zdjęcie
    2025-03-04 21:26:24
    12
    0 Komentarze 0 Udostępnienia
    Zaloguj się by móc komentować, lajkować oraz udostępniać treści na stronie
  • Grul dodał zdjęcie
    2025-03-04 21:48:11
    Audi zmienne jak baba gdy ma okres 🤣

Pewnie obiło się wam o uszy to że audi szykuje "wielkie zmiany" że numery parzyste to będą elektryki a nieparzyste to będą spalinowe. No i git, nawet gdzieś tu logika było i wyszło spalinowe A5 ale cosik tu nie gra. Wyszło A6 ale z dopiskiem e-tron, to nie tak że e-tron już miało nie być?! Audi właśnie wypuściło Audi A6 w sesji spalinowej... Tak, na parę dni przed wyjściem A7 zmienili mu nazwę i jest A6... A więc teraz mamy dziurę w postaci A4 XD. Naprawdę nie prościej było przykładowo zrobić że A6 to spalinowe a E6 to elektryk? Podobno marketingowcy tłumaczą się tym że trudno było tłumaczyć starym niemieckim prezesom firm (główni nabywcy A6) że A7 to nie coupe tylko sedan... Ech to audi... Zagubione
    Audi zmienne jak baba gdy ma okres 🤣 Pewnie obiło się wam o uszy to że audi szykuje "wielkie zmiany" że numery parzyste to będą elektryki a nieparzyste to będą spalinowe. No i git, nawet gdzieś tu logika było i wyszło spalinowe A5 ale cosik tu nie gra. Wyszło A6 ale z dopiskiem e-tron, to nie tak że e-tron już miało nie być?! Audi właśnie wypuściło Audi A6 w sesji spalinowej... Tak, na parę dni przed wyjściem A7 zmienili mu nazwę i jest A6... A więc teraz mamy dziurę w postaci A4 XD. Naprawdę nie prościej było przykładowo zrobić że A6 to spalinowe a E6 to elektryk? Podobno marketingowcy tłumaczą się tym że trudno było tłumaczyć starym niemieckim prezesom firm (główni nabywcy A6) że A7 to nie coupe tylko sedan... Ech to audi... Zagubione
    8
    8 Komentarze 0 Udostępnienia
  • MajsterGT zaktualizował/a zdjęcie profilowe
    2025-03-04 23:28:03
    4
  • Jelun_Danonek dodał zdjęcie
    2025-03-05 11:47:33
    Ahhh ten nieszczęsny sezon na robaki 🤣😉
    Ahhh ten nieszczęsny sezon na robaki 🤣😉
    1
    10 Komentarze 0 Udostępnienia
  • sklokoloko dodał film MEMY (mleh)
    2025-03-05 15:05:03
    11
    72 0 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Master2007 udostępnij link
    2025-03-05 19:03:01
    https://www.instagram.com/reel/DFKE-svip-K/?utm_source=ig_web_copy_link
    https://www.instagram.com/reel/DFKE-svip-K/?utm_source=ig_web_copy_link
    WWW.INSTAGRAM.COM
    Alexandre Claudin on Instagram: "A Delorean on a stroll in the supermarket 😲💯😲 #delorean"
    15K likes, 58 comments - alexandreclaudin on January 22, 2025: "A Delorean on a stroll in the supermarket 😲💯😲 #delorean".
  • Nietyczny_Oficer Kącik Muzyczny
    2025-03-05 19:03:20
    A w dzisiejszym (wczorajszym) kąciku muzycznym przypomnę wam trochę zapomnianą piosenkę z lat 80. Co więksi fani takich gatunków muzycznych pewnie ją znają no ale ja się przyznaje bez bicia że ja jej nie znałem. Ale no spodobała mi się więc nie zaszkodzi się nią podzielić z publiką Kącika Muzycznego Przed wami Saxon - Broken Heroes

https://youtu.be/7NoOi0aSFc4?si=I413Zuvu6Ly2NqlB
    A w dzisiejszym (wczorajszym) kąciku muzycznym przypomnę wam trochę zapomnianą piosenkę z lat 80. Co więksi fani takich gatunków muzycznych pewnie ją znają no ale ja się przyznaje bez bicia że ja jej nie znałem. Ale no spodobała mi się więc nie zaszkodzi się nią podzielić z publiką Kącika Muzycznego :) Przed wami Saxon - Broken Heroes https://youtu.be/7NoOi0aSFc4?si=I413Zuvu6Ly2NqlB
    4
  • Nietyczny_Oficer dodał zdjęcie Kącik Muzyczny
    2025-03-05 19:05:53
    Top miesiąca Luty, wybieramy kandydata
    Top miesiąca Luty, wybieramy kandydata
    1
    0
    1
    2
    10
    3
    0
    2
    1
    4
    3 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Nietyczny_Oficer Kącik Muzyczny
    2025-03-05 20:43:42
    A w dzisiejszym kąciku muzycznym zapraszam was do 1989r. Roku zmian na świecie, ale dzisiaj bez kontekstu politycznego i historycznego. Piosenka którą chyba każdy zna a jak nie to aż dziwne. Niezapomniany głos autorki to chyba coś co najbardziej nas ciągnie do jej twórczości. Przed wami Tina Turner - Foreign Affair

https://www.youtube.com/watch?v=nWYG3kWwDHU&ab_channel=TinaTurnerVideos
    A w dzisiejszym kąciku muzycznym zapraszam was do 1989r. Roku zmian na świecie, ale dzisiaj bez kontekstu politycznego i historycznego. Piosenka którą chyba każdy zna a jak nie to aż dziwne. Niezapomniany głos autorki to chyba coś co najbardziej nas ciągnie do jej twórczości. Przed wami Tina Turner - Foreign Affair https://www.youtube.com/watch?v=nWYG3kWwDHU&ab_channel=TinaTurnerVideos
    9
    2 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Zajec dodał zdjęcie
    2025-03-05 21:49:37
    Dzisiejszy zachód słońca nad miastem. No dla mnie się podoba
    Dzisiejszy zachód słońca nad miastem. No dla mnie się podoba
    11
    5 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Pokazywanie (19121-19130 z 19920)
  • «