WITMA. ogółem posiadam dosyć rozległy park samochodowy i nie tylko
A więc pochwalę się tym Mercedes Benz s klasa, Mercedes Benz actros mp 3 X3 , FSO Polonez truck i to tyle, kiedyś jak byłem mały mój tata posiadał około 12 w124, 3 w140, 5 w123
(Posiadam do nich zapas części w okazyjnej Cenie mogę sprzedać)
A więc pochwalę się tym Mercedes Benz s klasa, Mercedes Benz actros mp 3 X3 , FSO Polonez truck i to tyle, kiedyś jak byłem mały mój tata posiadał około 12 w124, 3 w140, 5 w123
(Posiadam do nich zapas części w okazyjnej Cenie mogę sprzedać)
-
9 Posty
-
10 Zdjęcia
-
2 Filmy
-
Mieszka w Narol
-
From Narol
-
Meżczyzna
-
Obserwowany przez 2 osób
Najnowsze aktualizacje
-
Witma mam pytanie głównie do @luksora bo wiem że ma doświadczenie w grzybobraniu w samochodach . Czy ktoś jest w stanie polecić coś na odgrzybianie z góry dziękuję za odpowiedź. Ps miałem wstawić coś z rzadkiego przedmiotu do Mercedesa jakby kogoś interesował grzybowóz z zewnątrz wstawiam zdjęcieWitma mam pytanie głównie do @luksora bo wiem że ma doświadczenie w grzybobraniu w samochodach . Czy ktoś jest w stanie polecić coś na odgrzybianie z góry dziękuję za odpowiedź. Ps miałem wstawić coś z rzadkiego przedmiotu do Mercedesa jakby kogoś interesował grzybowóz z zewnątrz wstawiam zdjęcie3 Komentarzy 0 Udostępnienia 317 Wyświetleń
3
Musisz zalogować się by móc komentować! -
Luksor:to Pan jest LPG czy lgbt ?
Chłop z fotela: jak LPG to przełaczam na benzynęLuksor:to Pan jest LPG czy lgbt ? Chłop z fotela: jak LPG to przełaczam na benzynę1 Komentarzy 0 Udostępnienia 261 Wyświetleń10
-
TYPOWY pracownik ogarniający serwery w trackersMPTYPOWY pracownik ogarniający serwery w trackersMP0 Komentarzy 0 Udostępnienia 275 Wyświetleń 80
10
-
Panie gdzie to kupić mnie to się podobaPanie gdzie to kupić mnie to się podoba 🤣🤣🤣3 Komentarzy 0 Udostępnienia 187 Wyświetleń3
-
Teimo chyba zapomniał że już nie sprzedaję artykułów spożywczychTeimo chyba zapomniał że już nie sprzedaję artykułów spożywczych 🤣0 Komentarzy 0 Udostępnienia 172 Wyświetleń
14
-
Szybkie sprzątanie i mycieSzybkie sprzątanie i mycie6 Komentarzy 0 Udostępnienia 181 Wyświetleń5
-
Tak sobie prawie zasnąłem a tu nagle jakiś zadymiarz mię wybudziłTak sobie prawie zasnąłem a tu nagle jakiś zadymiarz mię wybudził2 Komentarzy 0 Udostępnienia 190 Wyświetleń
-
Pan Luksor mówił na Lajwidle że można się chwalić swoimi ciężarówkami a więc wstawiamPan Luksor mówił na Lajwidle że można się chwalić swoimi ciężarówkami a więc wstawiam2 Komentarzy 0 Udostępnienia 215 Wyświetleń5
-
0 Komentarzy 0 Udostępnienia 200 Wyświetleń
2
Załaduj Więcej