0 Comments
0 Shares
145 Views
Directory
Zapraszamy do integracji z użytkownikami społeczności Luksora
-
Please log in to like, share and comment!
-
Luksorze czy mogę sie dowiedzieć na jakim silniku stoi aktualne (Forum, Socialmedie) Nie wiem jak to nazwać bo bardzo mnię to interesuje z góy dziękuje za odpowiedź.Luksorze czy mogę sie dowiedzieć na jakim silniku stoi aktualne (Forum, Socialmedie) Nie wiem jak to nazwać bo bardzo mnię to interesuje z góy dziękuje za odpowiedź.1 Comments 0 Shares 142 Views
-
-
niuuuuuuu No jadę pod prąd goń mnie !!! heheniuuuuuuu No jadę pod prąd goń mnie !!! hehe0 Comments 0 Shares 162 Views 765
-
-
Ktoś zauważył że Lenovo ukradło Mercedeseowi logo i odwróciło do góry nogami? (<Ktoś zauważył że Lenovo ukradło Mercedeseowi logo i odwróciło do góry nogami? (<2 Comments 0 Shares 85 Views
12
-
Milego dnia wszystkimMilego dnia wszystkim😙4 Comments 0 Shares 86 Views
9
-
[ANKIETA ZAKOŃCZONA]
Witam serdecznie Możecie wybrać Co dzisiaj chcielibyście zobaczyć na kanale na wieczornej transmisji
Ankieta do godziny 18:00[ANKIETA ZAKOŃCZONA] Witam serdecznie Możecie wybrać Co dzisiaj chcielibyście zobaczyć na kanale na wieczornej transmisji Ankieta do godziny 18:001028012123 Comments 0 Shares 83 Views
9
-
Można głosowaćMożna głosować37511 Comments 0 Shares 72 Views1
-
Dzisiaj po wieczornej transmisji będziemy robili rosół dla mojego Taty, który jutro wraca.
Oznacza to że nie będzie od niedzieli transmisji przynajmniej do kolejnej niedzieli w tym czasie przygotuję dla was odcinki.Dzisiaj po wieczornej transmisji będziemy robili rosół dla mojego Taty, który jutro wraca. Oznacza to że nie będzie od niedzieli transmisji przynajmniej do kolejnej niedzieli w tym czasie przygotuję dla was odcinki.6 Comments 0 Shares 74 Views
31