• Ups...
    Ups...
    15
    2 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Inhalacja z roznej maści herbat i pary wodnej dziś w nocy, gardlo przeplukane wodą utlenioją kilka razy, zjadłem miód z łyżki kopiastej a potem wypilem herbate malinową z miodem przed calą inhalacją i płukanką.
    Przed tym wszystkim jeszcze zamowilem KFC i zjadlem coś lekko tłustego żeby w trakcie jedzenia połknąć końską dawkę witaminy C, magnez i Omega 3

Mamy ranek czwartkowy - na tą chwile mam katar zapewne po tej inhalacji wzmożony. A ból gardła byl mocny jeszcze jak sie budzilem wczesnym rankiem i zameholiłem mu z wody utlenionej. Teraz o 10:00 gdy sie obudzilem juz tak finalnie bol gardła spadł do 55% i to tak naciąganych 55 bo dałbym nawet 45 momentami. Pojawil mi sie za to kaszel suchy jak wezme wiekszy wdech. Mimo tego...
    Chyba coś sie dzieje pozytywnego 😃
    Inhalacja z roznej maści herbat i pary wodnej dziś w nocy, gardlo przeplukane wodą utlenioją kilka razy, zjadłem miód z łyżki kopiastej a potem wypilem herbate malinową z miodem przed calą inhalacją i płukanką. Przed tym wszystkim jeszcze zamowilem KFC i zjadlem coś lekko tłustego żeby w trakcie jedzenia połknąć końską dawkę witaminy C, magnez i Omega 3 Mamy ranek czwartkowy - na tą chwile mam katar zapewne po tej inhalacji wzmożony. A ból gardła byl mocny jeszcze jak sie budzilem wczesnym rankiem i zameholiłem mu z wody utlenionej. Teraz o 10:00 gdy sie obudzilem juz tak finalnie bol gardła spadł do 55% i to tak naciąganych 55 bo dałbym nawet 45 momentami. Pojawil mi sie za to kaszel suchy jak wezme wiekszy wdech. Mimo tego... Chyba coś sie dzieje pozytywnego 😃
    13
  • Nie dawno widziałem się że zespół McLaren F1 korzysta z kierownicy Logitech 😲😲 więc może do luksora przysłali by właśnie taką kierownicę Logitech bo o ile się nie mylę luksor miał chyba z nimi współpracę Ps to nie jest tylko w grze no to jest prawdziwości można zobaczyć na kamerce Daniela Ricardo Monza 2021 fastes lap na oficjalnym kanale F1 że McLaren F1 korzysta właśnie z kierownicy Logitech
    Nie dawno widziałem się że zespół McLaren F1 korzysta z kierownicy Logitech 😲😲 więc może do luksora przysłali by właśnie taką kierownicę Logitech bo o ile się nie mylę luksor miał chyba z nimi współpracę Ps to nie jest tylko w grze no to jest prawdziwości można zobaczyć na kamerce Daniela Ricardo Monza 2021 fastes lap na oficjalnym kanale F1 że McLaren F1 korzysta właśnie z kierownicy Logitech
    3
    11 Komentarze 0 Udostępnienia
  • 12
  • 3
    0 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Ból gardła zniknął w 90% 🙆‍♂️
    Proces gardło.exe jest uruchamiany ponownie
    Wgrywam jeszcze patch 2.1.3.7 i reebotuje
    Ból gardła zniknął w 90% 🙆‍♂️ Proces gardło.exe jest uruchamiany ponownie Wgrywam jeszcze patch 2.1.3.7 i reebotuje
    25
    6 Komentarze 0 Udostępnienia