Ścieżka
Poznaj nowe osoby z podobnymi zainteresowaniami!
- Zaloguj się by móc komentować, lajkować oraz udostępniać treści na stronie
- Siema, jest w beamng.drvie mozliwosc, zeby pojazd jechał uprzednio nagranął trase tzn. ja najpierw kieruje pojazdem, po czym autopilot powtarza tą trasę? Chciałem zrobic tak z paroma autami i je fajnie pozderzac.
Dodatkowo gdzie znajdę modyfikacje z automatycznym hamowania(była tam kamera cofania, awaryjne hamowanie) widziałem to u Luksora jakis czas temu?Siema, jest w beamng.drvie mozliwosc, zeby pojazd jechał uprzednio nagranął trase tzn. ja najpierw kieruje pojazdem, po czym autopilot powtarza tą trasę? Chciałem zrobic tak z paroma autami i je fajnie pozderzac. Dodatkowo gdzie znajdę modyfikacje z automatycznym hamowania(była tam kamera cofania, awaryjne hamowanie) widziałem to u Luksora jakis czas temu?4 Komentarze 0 Udostępnienia -
-
-
-
-
- No to zobaczymy jak bedzie jutro bo dzisiaj gardlo bez zmian. A poza gardlem jest pelno sily i energii. Wielka szkoda ze nie mialem nic do montowania moglbym naprodukować tyle filmów 😪No to zobaczymy jak bedzie jutro bo dzisiaj gardlo bez zmian. A poza gardlem jest pelno sily i energii. Wielka szkoda ze nie mialem nic do montowania moglbym naprodukować tyle filmów 😪
-
-
© 2025 LukTech Polski