0 Komentarzy
0 Udostępnienia
165 Wyświetleń
Ścieżka
Zapraszamy do integracji z użytkownikami społeczności Luksora
-
Musisz zalogować się by móc komentować!
-
oto jeden z moich remixów. oceńcie ;)oto jeden z moich remixów. oceńcie ;)1 Komentarzy 0 Udostępnienia 137 Wyświetleń 974
-
0 Komentarzy 0 Udostępnienia 181 Wyświetleń
-
https://www.youtube.com/watch?v=OyQAEphmY_A&t=2s Muzyka jak w prezentacji statku kosmicznego
0 Komentarzy 0 Udostępnienia 78 Wyświetleń1
-
Witam wszystkich .Co tam u was słuchać?Witam wszystkich .Co tam u was słuchać?0 Komentarzy 0 Udostępnienia 149 Wyświetleń1
-
0 Komentarzy 0 Udostępnienia 143 Wyświetleń3
-
Posiadam tajne lajwidło z grillowania. Znalazłem je randomowo na dysku XD
EDIT: NIE, NIE WYŚLE NIKOMU. OBOWIĄZUJE COŚ TAKIEGO JAK RODO, I OCHRONA WIZERUNKUPosiadam tajne lajwidło z grillowania. Znalazłem je randomowo na dysku XD EDIT: NIE, NIE WYŚLE NIKOMU. OBOWIĄZUJE COŚ TAKIEGO JAK RODO, I OCHRONA WIZERUNKU9 Komentarzy 0 Udostępnienia 92 Wyświetleń
6
-
jaką kartę graficzną kupić.I tak bedę kupował tylko nie wiem którąjaką kartę graficzną kupić.I tak bedę kupował tylko nie wiem którą100235 Komentarzy 0 Udostępnienia 151 Wyświetleń1
-
Chciałbym powiedzieć że od niedzieli nie będzie transmisji na żywo a w sobotę zrobimy Chyba rosół na przyjazd mojego Padre i to będzie ostatnia transmisja na jakiś czasChciałbym powiedzieć że od niedzieli nie będzie transmisji na żywo a w sobotę zrobimy Chyba rosół na przyjazd mojego Padre i to będzie ostatnia transmisja na jakiś czas3 Komentarzy 0 Udostępnienia 94 Wyświetleń
21
-
( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)2 Komentarzy 0 Udostępnienia 171 Wyświetleń 67
4