• https://youtu.be/TE6qYoeW91g?si=dgWkps7sRP0xT0v_
    Paaanie Andrzeju teraz to przesada
    https://youtu.be/TE6qYoeW91g?si=dgWkps7sRP0xT0v_ Paaanie Andrzeju teraz to przesada
    Haha
    8
    1 Comments 0 Shares 227 Views
  • Aktualizacja:
    Dzisiaj wyprałem prawie całe wnętrze prócz przednich foteli, i tylnej półki. Dodatkowo "stoi" już na trzech kołach, bo w lewym tylnym urwała się śruba od czopu piasty, i jest walka. Jak wszystko dobrze pójdzie, to jeszcze dzisiaj będzie w większości środek złożony, a we wtorek/środę już będzie wstanie wyjechać z garażu. Najpóźniej w piątek musi być zrobiony w 100%.
    Aktualizacja: Dzisiaj wyprałem prawie całe wnętrze prócz przednich foteli, i tylnej półki. Dodatkowo "stoi" już na trzech kołach, bo w lewym tylnym urwała się śruba od czopu piasty, i jest walka. Jak wszystko dobrze pójdzie, to jeszcze dzisiaj będzie w większości środek złożony, a we wtorek/środę już będzie wstanie wyjechać z garażu. Najpóźniej w piątek musi być zrobiony w 100%.
    Love
    Haha
    7
    3 Comments 0 Shares 242 Views 40
  • Haha
    6
    0 Comments 0 Shares 195 Views
  • Kaczoptak
    Kaczoptak
    Love
    5
    0 Comments 0 Shares 221 Views
  • merc robi bul bul bul (v8)
    merc robi bul bul bul (v8)
    Haha
    17
    0 Comments 0 Shares 204 Views
  • ciężko mi uwierzyć że za 2 lata już mogę wkurzać sąsiadów z głośnym rs3 które katują ile wlezie fiestą mojego taty, (dymi na czorno) może w końcu udusze tych zj***w bo mnie denerwują tym czarnym zj*****m gównem które już śmierdzi olejem, jak będzie gdzieś stać to dam blachy tutaj
    ciężko mi uwierzyć że za 2 lata już mogę wkurzać sąsiadów z głośnym rs3 które katują ile wlezie fiestą mojego taty, (dymi na czorno) może w końcu udusze tych zj***w bo mnie denerwują tym czarnym zj*****m gównem które już śmierdzi olejem, jak będzie gdzieś stać to dam blachy tutaj
    Haha
    Yay
    7
    0 Comments 0 Shares 201 Views
  • Wlałem ceramizator do C5, chyba jej się spodobało
    Wlałem ceramizator do C5, chyba jej się spodobało
    Love
    7
    0 Comments 0 Shares 207 Views
  • Haha
    Love
    7
    1 Comments 0 Shares 194 Views
  • Rządy zamiast zrobić coś potrzebnego myśli jak nam utrudnić życie... Dobrze jest mieć auto które po wyjęciu kluczyka ucina napięcie do sterownika silnika. W autach elektrycznych powinien być awaryjny wyłącznik napięcia.
    Rządy zamiast zrobić coś potrzebnego myśli jak nam utrudnić życie... Dobrze jest mieć auto które po wyjęciu kluczyka ucina napięcie do sterownika silnika. W autach elektrycznych powinien być awaryjny wyłącznik napięcia.
    0 Comments 0 Shares 271 Views 40
  • Kłurde 800polskich złotych poszło na 2 wtryski jak to nie naprawi problemu to puszczę tego złoma z dymem
    Kłurde 800polskich złotych poszło na 2 wtryski jak to nie naprawi problemu to puszczę tego złoma z dymem
    Like
    3
    0 Comments 0 Shares 237 Views