Ścieżka
Zapraszamy do integracji z użytkownikami społeczności Luksora
-
Please log in to like, share and comment!
-
Ehhh ten chatgpt...
Ehhh ten chatgpt...0 Komentarzy 0 Udostępnienia 294 Wyświetleń7
-
https://x.com/i/status/1957830854291411365
❌ Hmm...
— BeamNG (@beamng) August 19, 2025
✅ Hmmmmmmm...
This might take a while... 🐌#TeaserTuesday pic.twitter.com/vhCaw1lPcn4 Komentarzy 0 Udostępnienia 223 Wyświetleń -
Od początku tej wersji strony prawie za każdym razem po wyjściu mnie wylogowuje, oraz powiadomienia nie przychodzą. Próbowałem czyścić pamięć podręczną, usuwałem stronę z przeglądarki, zmieniałem urządzenia (android i windows), zmieniałem przeglądarki i nic nie pomaga...
Też tak macie? Ktoś coś by pomógł?Od początku tej wersji strony prawie za każdym razem po wyjściu mnie wylogowuje, oraz powiadomienia nie przychodzą. Próbowałem czyścić pamięć podręczną, usuwałem stronę z przeglądarki, zmieniałem urządzenia (android i windows), zmieniałem przeglądarki i nic nie pomaga... Też tak macie? Ktoś coś by pomógł?7 Komentarzy 0 Udostępnienia 349 Wyświetleń -
Takie cuś nad czym prawie zdrętwiały mi ręce - 17 minut trzymania telefonu w górze tylko po to by po 10 minutach telefon wstrzymał nagrywanie i musiałem od nowaTakie cuś nad czym prawie zdrętwiały mi ręce - 17 minut trzymania telefonu w górze tylko po to by po 10 minutach telefon wstrzymał nagrywanie i musiałem od nowa 🤣0 Komentarzy 0 Udostępnienia 267 Wyświetleń 48
11
-
-
-
Widać że z wejherowa.Widać że z wejherowa.1 Komentarzy 0 Udostępnienia 227 Wyświetleń9
-
bmw niby fajne ale c**j clsy są lepsze ladniejsze i tańsze za lepszy stan więc 2 autko to raczej c218 co unikać a co polecacie (mój tata też chcę sb kupić clsa)bmw niby fajne ale c**j clsy są lepsze ladniejsze i tańsze za lepszy stan więc 2 autko to raczej c218 co unikać a co polecacie (mój tata też chcę sb kupić clsa)2 Komentarzy 0 Udostępnienia 204 Wyświetleń
-
Szybka regeneracja fotela.Szybka regeneracja fotela.2 Komentarzy 0 Udostępnienia 214 Wyświetleń 50
7