• Love
    Like
    5
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 17 Wyświetleń
  • Miłej nocy
    Miłej nocy 🙂
    Haha
    Like
    10
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 27 Wyświetleń
  • Renderuje wersje finalną, więc wspierający otrzymają przedpremierowo dziś nowy film.
    Już gotowe.
    Renderuje wersje finalną, więc wspierający otrzymają przedpremierowo dziś nowy film. Już gotowe.
    Love
    10
    6 Komentarzy 0 Udostępnienia 52 Wyświetleń
  • Przedstawiam aktualną listę NAJDŁUŻEJ wspierających osób mój kanał. Czy są one tutaj na stronie?
    Przedstawiam aktualną listę NAJDŁUŻEJ wspierających osób mój kanał. Czy są one tutaj na stronie?
    Love
    Like
    8
    10 Komentarzy 0 Udostępnienia 62 Wyświetleń
  • Youtube dodał nowy próg wspierania kanału - 5 lat, dotychczas najwyższy to było 4 lata i był to diamentowy meszek, co w takim razie powinno być na 5 lat? Złota kaczka?
    A może meh z tego materiału który jest niezniszczalny w minecraft? jak to było?
    Youtube dodał nowy próg wspierania kanału - 5 lat, dotychczas najwyższy to było 4 lata i był to diamentowy meszek, co w takim razie powinno być na 5 lat? Złota kaczka? A może meh z tego materiału który jest niezniszczalny w minecraft? jak to było?
    Love
    6
    6 Komentarzy 0 Udostępnienia 57 Wyświetleń
  • Chciałbym zapytać się czy ma ktoś tidal rodzinny albo chciałby sie dołożyć, planuje zrobić konto, dwie osoby poszukiwane, aż 5zł miesięcznie na full tidala na najwyższym planie.
    Chciałbym zapytać się czy ma ktoś tidal rodzinny albo chciałby sie dołożyć, planuje zrobić konto, dwie osoby poszukiwane, aż 5zł miesięcznie na full tidala na najwyższym planie.
    Love
    3
    3 Komentarzy 0 Udostępnienia 56 Wyświetleń
  • Love
    Like
    20
    3 Komentarzy 0 Udostępnienia 117 Wyświetleń
  • Poszukuje Nokii 5110 lub podobnej sprawnej bez simlocka
    Poszukuje Nokii 5110 lub podobnej sprawnej bez simlocka
    4 Komentarzy 0 Udostępnienia 126 Wyświetleń
  • Witam serdecznie mam dwa tematy, które chciałbym zrealizować z projektu s.

Chciałbym właśnie wam oddać możliwość wyboru, który chcielibyście zobaczyć w najbliższym filmie więc zapraszam do ankiety
    Witam serdecznie mam dwa tematy, które chciałbym zrealizować z projektu s. Chciałbym właśnie wam oddać możliwość wyboru, który chcielibyście zobaczyć w najbliższym filmie więc zapraszam do ankiety
    85
    31
    Love
    10
    7 Komentarzy 0 Udostępnienia 216 Wyświetleń