Ścieżka
Poznaj nowe osoby z podobnymi zainteresowaniami!
- Zaloguj się by móc komentować, lajkować oraz udostępniać treści na stronie
- Takie cuś part #20Takie cuś part #20
- a wy co wybieracie?a wy co wybieracie?
- Taki przykry widok 😢 POK 3945 #czarneblachy
- O jak fajnieO jak fajnie
- ej to chyba prawdaej to chyba prawda
-
- No i mamy krakowskich urzędników. Skubańce podały termin posiedzenia z mieszkańcami dopiero na parę godzin przed samym posiedzeniem. Niestety nie miałem możliwości aby być na tym posiedzeniu... Miejmy nadzieję że są tam mądrzy ludzie którzy zablokują tą strefę czystego absurdu... Sumienie mi nie daje spokojuNo i mamy krakowskich urzędników. Skubańce podały termin posiedzenia z mieszkańcami dopiero na parę godzin przed samym posiedzeniem. Niestety nie miałem możliwości aby być na tym posiedzeniu... Miejmy nadzieję że są tam mądrzy ludzie którzy zablokują tą strefę czystego absurdu... Sumienie mi nie daje spokoju
- Cytryna to serio zarąbiste auto, super pojemne. Dzisiaj miałem do przewiezienia dwumetrową lodówkę. Wszystko weszło, obok było jeszcze sporo miejsca. 3 osoby usiadły wygodnie. Film jest kuzyna, więc spokojnie to nie jest moja twarz w odbiciu. Wygląda na to że C5 to pełnoprawny dostawczak. Kury przewiezie, materiały i zaprawę na budowę też, lodówkę, wielki telewizor, kilka rowerów wszystko się mieści. Nie musiałem jeszcze kombinować większego auta. Za każdym razem podnosiła się na hydro i jechała dalej. Szkoda że zabije ją SCTCytryna to serio zarąbiste auto, super pojemne. Dzisiaj miałem do przewiezienia dwumetrową lodówkę. Wszystko weszło, obok było jeszcze sporo miejsca. 3 osoby usiadły wygodnie. Film jest kuzyna, więc spokojnie to nie jest moja twarz w odbiciu. Wygląda na to że C5 to pełnoprawny dostawczak. Kury przewiezie, materiały i zaprawę na budowę też, lodówkę, wielki telewizor, kilka rowerów wszystko się mieści. Nie musiałem jeszcze kombinować większego auta. Za każdym razem podnosiła się na hydro i jechała dalej. Szkoda że zabije ją SCT
- 🫡 A tak się śmiałem z klekoteców...🫡 A tak się śmiałem z klekoteców...
© 2024 LukTech Polski