0 Komentarzy
0 Udostępnienia
14 Wyświetleń
Ścieżka
Zapraszamy do integracji z użytkownikami społeczności Luksora
-
Please log in to like, share and comment!
-
Ja i moje pomysły to po prostu...
Zachciało mi się uzbroić swoje w203 w oryginalny pakiet chromu.
Ze względu na to że wiele osób jak sprzedaje te listwy to woła miliony a o niektóre ciężko żeby dostać w dobrym stanie, machnąłem ręką i kupiłem listwy do MALOWANIA.
Sam się tego podjąłem, na początku nie byłem pewnie co do swojej pracy ale teraz po pierwszych elementach się utwierdziłem że coś takiego mogę zrobić.
I tak oto nakupiłem wszystkie listwy na drzwi, zderzaki oraz błotniki i sam majsterkuje.
Jak na osobę co się w tym kompletnie nie zna myślę wyszło na prawdę dobrze, poza tym maluję sprayami dobranymi odpowiednio pod kolor i kod lakieru.
Dzisiaj doszły mi kolejne elementy układanki czyli listwy na zderzak przód .
Dajcie znać co o tym sądzicie.
Ja i moje pomysły to po prostu... Zachciało mi się uzbroić swoje w203 w oryginalny pakiet chromu. Ze względu na to że wiele osób jak sprzedaje te listwy to woła miliony a o niektóre ciężko żeby dostać w dobrym stanie, machnąłem ręką i kupiłem listwy do MALOWANIA. Sam się tego podjąłem, na początku nie byłem pewnie co do swojej pracy ale teraz po pierwszych elementach się utwierdziłem że coś takiego mogę zrobić. I tak oto nakupiłem wszystkie listwy na drzwi, zderzaki oraz błotniki i sam majsterkuje. Jak na osobę co się w tym kompletnie nie zna myślę wyszło na prawdę dobrze, poza tym maluję sprayami dobranymi odpowiednio pod kolor i kod lakieru. Dzisiaj doszły mi kolejne elementy układanki czyli listwy na zderzak przód . Dajcie znać co o tym sądzicie. -
Dziś wrzucam piosenkę jednego z moich ulubionych duetów początku lat 2000. Szkoda że Kukiz wymienił muzykę na politykę bo piosenkarzem moim zdaniem był lepszym https://youtu.be/7FucYQkM8bI?si=ktUGeoeigkp-L2e7Dziś wrzucam piosenkę jednego z moich ulubionych duetów początku lat 2000. Szkoda że Kukiz wymienił muzykę na politykę bo piosenkarzem moim zdaniem był lepszym https://youtu.be/7FucYQkM8bI?si=ktUGeoeigkp-L2e7
-
Coś z tego będzie...
Caddy w poniedziałek w końcu się doczeka nowej poduszki, i przednich przewodów elastycznych, oraz przy okazji nowego płynu.Coś z tego będzie... Caddy w poniedziałek w końcu się doczeka nowej poduszki, i przednich przewodów elastycznych, oraz przy okazji nowego płynu. -
-
0 Komentarzy 0 Udostępnienia 5 Wyświetleń
-
Ten post pisze jako przestrogę... Uważajcie na kiepskie serwisy klimatyzacji. Koledze właśnie eksplodowało auto. Wracał z serwisu klimatyzacji, nagle eksplodowało coś z przodu. Na szczęście pożar który potem z tego wyniknął udało się ugasić gaśnicą. Co się stało? Otóż eksplodował skraplacz, rozsadziło wszystko na około (zderzak, maskę itp.) nie wiem co więcej bo mnie przy tym aucie nie było. Natomiast dlaczego tak się stało? Prawdopodobnie zastosowano zły gaz, samochód jest przygotowany do gazu R134a a prawdopodobnie albo jakiegoś izobutanu nabito albo nowszego, bardziej wybuchowego. Uważajcie na siebie i pilnujcie jakiego gazu wam nabijają żeby nie doszło do nieszczęścia!Ten post pisze jako przestrogę... Uważajcie na kiepskie serwisy klimatyzacji. Koledze właśnie eksplodowało auto. Wracał z serwisu klimatyzacji, nagle eksplodowało coś z przodu. Na szczęście pożar który potem z tego wyniknął udało się ugasić gaśnicą. Co się stało? Otóż eksplodował skraplacz, rozsadziło wszystko na około (zderzak, maskę itp.) nie wiem co więcej bo mnie przy tym aucie nie było. Natomiast dlaczego tak się stało? Prawdopodobnie zastosowano zły gaz, samochód jest przygotowany do gazu R134a a prawdopodobnie albo jakiegoś izobutanu nabito albo nowszego, bardziej wybuchowego. Uważajcie na siebie i pilnujcie jakiego gazu wam nabijają żeby nie doszło do nieszczęścia!
-
-
A wy pamiętacie o serwisie w kiblu?A wy pamiętacie o serwisie w kiblu?😆
-