• Love
    Yay
    Haha
    Like
    22
    7 Komentarzy 0 Udostępnienia 60 Wyświetleń
  • Chcę sobie wymienić telefon, bo już nie daje rady, i mam ochotę nauczyć go latać.
    A więc potrzebuje pomocy, może ktoś mi jakiś poleci, musi mieć duży ekran, minimum 128gb, 5g, zajebisty aparat, mile widziane ładowanie bezprzewodowe, i przede wszystkim ma być TANIO!!! Ktoś coś ma do polecenia?
    Chcę sobie wymienić telefon, bo już nie daje rady, i mam ochotę nauczyć go latać. A więc potrzebuje pomocy, może ktoś mi jakiś poleci, musi mieć duży ekran, minimum 128gb, 5g, zajebisty aparat, mile widziane ładowanie bezprzewodowe, i przede wszystkim ma być TANIO!!! Ktoś coś ma do polecenia?
    20 Komentarzy 0 Udostępnienia 313 Wyświetleń
  • https://youtu.be/Lgs9QUtWc3M?si=2WWx-6wKD-dAjm68
    https://youtu.be/Lgs9QUtWc3M?si=2WWx-6wKD-dAjm68
    Love
    Like
    4
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 25 Wyświetleń
  • Bleh
    Bleh
    Like
    Love
    12
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 53 Wyświetleń
  • Opowiem wam dzisiaj taką ciekawostkę z mojego życia.

Nigdy nie byłem na nic uczulony a przynajmniej tak mi się wydawało może to przeszło teraz z wiekiem bo w końcu mam już powoli siwe włosy.

W marcu wysłałem sobie test z uciętych kawałków włosa do analizy Dzięki czemu można dowiedzieć się naprawdę bardzo dużo.

Dzień przed tym jak Przyszły wyniki zjadłem sobie u znajomego makaron z tofu a nastepnego dnia coś mnie rozwaliło w zatokach w nosie, oczy czerwone. Ciul wie o co chodzi nigdy tak nie miałem.

Akurat przyszło tego następnego dnia wyniki i okazuje się że mam alergię na soje, czyli tofu i sos sojowy.

Jako ciekawostka mogę powiedzieć też że mam alergię na whisky....

Kolejna ciekawostka to taka że nie piję już od lutego a jeżeli to robię to okazjonalnie do dwóch razy w miesiącu...

Na zdjęciu rzeczy na które mam alergię Im bardziej czerwone tym większa alergia i mogę zdychać po tym.

Śmieszy mnie na tej liście GOLĄB XD
    Opowiem wam dzisiaj taką ciekawostkę z mojego życia. Nigdy nie byłem na nic uczulony a przynajmniej tak mi się wydawało może to przeszło teraz z wiekiem bo w końcu mam już powoli siwe włosy. W marcu wysłałem sobie test z uciętych kawałków włosa do analizy Dzięki czemu można dowiedzieć się naprawdę bardzo dużo. Dzień przed tym jak Przyszły wyniki zjadłem sobie u znajomego makaron z tofu a nastepnego dnia coś mnie rozwaliło w zatokach w nosie, oczy czerwone. Ciul wie o co chodzi nigdy tak nie miałem. Akurat przyszło tego następnego dnia wyniki i okazuje się że mam alergię na soje, czyli tofu i sos sojowy. Jako ciekawostka mogę powiedzieć też że mam alergię na whisky.... Kolejna ciekawostka to taka że nie piję już od lutego a jeżeli to robię to okazjonalnie do dwóch razy w miesiącu... Na zdjęciu rzeczy na które mam alergię Im bardziej czerwone tym większa alergia i mogę zdychać po tym. Śmieszy mnie na tej liście GOLĄB XD
    Like
    Love
    8
    8 Komentarzy 0 Udostępnienia 83 Wyświetleń
  • Ale kurcze niedziela ładnie olej wymieniony to trzeba coś sobie teraz dobrego szamać
    Ale kurcze niedziela ładnie olej wymieniony to trzeba coś sobie teraz dobrego szamać
    Love
    Like
    20
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 124 Wyświetleń 177
  • Robur wygrywa le mans. Poza tym w kategorii lmp2 wygrał polski zespół Inter Europol
    Robur wygrywa le mans. Poza tym w kategorii lmp2 wygrał polski zespół Inter Europol
    Love
    Like
    5
    1 Komentarzy 0 Udostępnienia 33 Wyświetleń
  • Love
    1
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 24 Wyświetleń
  • Haha
    7
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 14 Wyświetleń
  • Haha
    13