• A w tym tygodniu jazda po Hiszpanii,wsm przypomina ona mocno trasy z Ameryki jak pokazują że jedziesz autostrada /landem przez ileś km w linii prostej
    A w tym tygodniu jazda po Hiszpanii,wsm przypomina ona mocno trasy z Ameryki jak pokazują że jedziesz autostrada /landem przez ileś km w linii prostej 😜
    Love
    Like
    7
    1 Comments 0 Shares 20 Views
  • No data
    No data
    Haha
    8
    2 Comments 0 Shares 24 Views
  • 🌱
    Love
    9
    1 Comments 0 Shares 49 Views 160
  • Dzień dobry wszystkim,
    Tam post jest skierowany szczególnie dla moich stałych odbiorców ale i również dla osób, które chciałyby dowiedzieć się co tam ciekawego u mnie i dlaczego nie ma filmów.
    A więc Przez ostatnie kilka tygodni mocno tajhardowałem zbierając pieniążki.
    Postanowiłem sobie już w zeszłym roku że w 2025 chce zobaczyć troche świata.
    Być może wspominałem już kiedys że w 2024 sie zacznie coś zmieniać i tak było. Teraz w następnym roku zmienia się dużo ale wciąz za mało.

A więc to zwiastuje też pewne nowości na kanale, przy autach trochce jeszcze na pewno porobie. Wciąż dokańczam clk, Tata aktualnie zakazał coś robić do póki nie wróci za jakis czas bo nagwintowac chce pod tablice rejestracyjną tylną klape, i czekam na plasticzek mocujący osłone przedniego słupka z grecji aż.

Także prosze Państwa, na gry nie liczcie aczkolwiek wielokrotnie mysle żeby coś z nimi zwiazanego porobić ale nie wiem co, i tak samo jak mam ochote to robić równocześnie nie mam.

Niedługo pochwale sie swoją pierwszą w życiu wycieczka za granice. Która być może jeśli spotka sie z pozytywnym odbiorem tutaj pojawi sie jako film na kanale. Może pierwszy z nowej serii. Podrożniczej?
    Wszystkiego dobrego.
    Dzień dobry wszystkim, Tam post jest skierowany szczególnie dla moich stałych odbiorców ale i również dla osób, które chciałyby dowiedzieć się co tam ciekawego u mnie i dlaczego nie ma filmów. A więc Przez ostatnie kilka tygodni mocno tajhardowałem zbierając pieniążki. Postanowiłem sobie już w zeszłym roku że w 2025 chce zobaczyć troche świata. Być może wspominałem już kiedys że w 2024 sie zacznie coś zmieniać i tak było. Teraz w następnym roku zmienia się dużo ale wciąz za mało. A więc to zwiastuje też pewne nowości na kanale, przy autach trochce jeszcze na pewno porobie. Wciąż dokańczam clk, Tata aktualnie zakazał coś robić do póki nie wróci za jakis czas bo nagwintowac chce pod tablice rejestracyjną tylną klape, i czekam na plasticzek mocujący osłone przedniego słupka z grecji aż. Także prosze Państwa, na gry nie liczcie aczkolwiek wielokrotnie mysle żeby coś z nimi zwiazanego porobić ale nie wiem co, i tak samo jak mam ochote to robić równocześnie nie mam. Niedługo pochwale sie swoją pierwszą w życiu wycieczka za granice. Która być może jeśli spotka sie z pozytywnym odbiorem tutaj pojawi sie jako film na kanale. Może pierwszy z nowej serii. Podrożniczej? Wszystkiego dobrego.
    Love
    Like
    Yay
    55
    21 Comments 0 Shares 44 Views
  • Gato
    Gato
    Love
    10
    0 Comments 0 Shares 49 Views
  • Technolodżja
    Technolodżja
    Haha
    Like
    Love
    15
    1 Comments 0 Shares 49 Views
  • Podsumowanie tego czegoś:
    Więc przez ostatnie tygodnie stało to w naprawie
    wypieprzyłem z jakieś 5tys żeby doprowadzić to do ładu
    finalnie okazało się że to lepiej zezłomować bo jest jeszcze gorzej XD
    Brak profitu.
    Nie kupujcie nigdy tego oficjalnie auto wystawiam na sprzedaż bo przeżywam załamanie psychiczne przez to coś dla kupującego nawet skrzynke wódki dam
    Grzeniu Podrzuce ci go w nocy pod dom.
    Podsumowanie tego czegoś: Więc przez ostatnie tygodnie stało to w naprawie wypieprzyłem z jakieś 5tys żeby doprowadzić to do ładu finalnie okazało się że to lepiej zezłomować bo jest jeszcze gorzej XD Brak profitu. Nie kupujcie nigdy tego oficjalnie auto wystawiam na sprzedaż bo przeżywam załamanie psychiczne przez to coś dla kupującego nawet skrzynke wódki dam [Grzeniu] Podrzuce ci go w nocy pod dom.
    Haha
    4
    7 Comments 0 Shares 58 Views
  • Panu już podziękujemy na tym kanale.
    Panu już podziękujemy na tym kanale.
    Haha
    13
    2 Comments 0 Shares 27 Views 139
  • 0 Comments 0 Shares 21 Views
  • Haha
    8
    2 Comments 0 Shares 21 Views