• Projekt S, rekreacyjny cold start dziś
    Projekt S, rekreacyjny cold start dziś
    18
    118 0 Komentarze 0 Udostępnienia
  • 9
    0 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Takie pyszne cuś dzisiaj wyszło, niestety ale tym razem kiełbasa zastosowała nową formę ataku, jak zazwyczaj wybuchała tak tym razem z zaskoczenia zgromadziła cały tłuszcz i wylała go na palnik tworząc ogromną kulę ognia. Solidnie mnie poparzyło... Ale ja się nie poddaje! Wojna trwa nadal, na razie jest 3:1, cały czas stawiam opór temu kiełbasianemu terrorowi. Zdaje się że kiełbasa przeszła do ofensywy, czyli atakuje tylko przy przewracaniu przy dobrej okazji, a nie jak dotychczas cały czas. Bitwy tym razem nie podjęła karkówka, ta zdaje się neutralna dla obu stron. Niestety, kuciak nie uraczył nas swoją obecnością więc nie wiem jakie jest jego zdanie na ten temat, pozdro!
    Takie pyszne cuś dzisiaj wyszło, niestety ale tym razem kiełbasa zastosowała nową formę ataku, jak zazwyczaj wybuchała tak tym razem z zaskoczenia zgromadziła cały tłuszcz i wylała go na palnik tworząc ogromną kulę ognia. Solidnie mnie poparzyło... Ale ja się nie poddaje! Wojna trwa nadal, na razie jest 3:1, cały czas stawiam opór temu kiełbasianemu terrorowi. Zdaje się że kiełbasa przeszła do ofensywy, czyli atakuje tylko przy przewracaniu przy dobrej okazji, a nie jak dotychczas cały czas. Bitwy tym razem nie podjęła karkówka, ta zdaje się neutralna dla obu stron. Niestety, kuciak nie uraczył nas swoją obecnością więc nie wiem jakie jest jego zdanie na ten temat, pozdro!
    7
    5 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Stolen memes part 10
    Stolen meme, from robber who robbs robber.
    Perfekt Englisz

A jeśli źle napisałem to ukradłem mem, od złodzieja memów, który okradł żłodzieja memów 🤣
    Stolen memes part 10 Stolen meme, from robber who robbs robber. Perfekt Englisz A jeśli źle napisałem to ukradłem mem, od złodzieja memów, który okradł żłodzieja memów 🤣
    7
    0 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Ostra baranina na grubym
    Ostra baranina na grubym
    7
    44 0 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Sytuacja z dzisiaj. Siedzę w domu, nic nie idzie po mojej myśli, mówię, jadę się przejechać, odstresować się, zajeżdżam na zalew, a tam tyyyle gówna w jednym miejscu🤣 Jakby ktoś nie wiedział, to to wszystko to są Calibry i na nagraniu nie ma wszystkich🤣 Ja się tylko zastanawiam, co oni robią na moim za*upiu🤣 Dobra, może i był raz 3er fest (wymeholisty zlot BMW), ale Łopli się nie spodziewałem. A ta muzyka gra z tej żółtej calybry i mało tego, z tego wszystkiego prawie władowałem się w szare gówno zwane teslą, którą nawet widać na końcu filmu🤣
    Sytuacja z dzisiaj. Siedzę w domu, nic nie idzie po mojej myśli, mówię, jadę się przejechać, odstresować się, zajeżdżam na zalew, a tam tyyyle gówna w jednym miejscu🤣 Jakby ktoś nie wiedział, to to wszystko to są Calibry i na nagraniu nie ma wszystkich🤣 Ja się tylko zastanawiam, co oni robią na moim za*upiu🤣 Dobra, może i był raz 3er fest (wymeholisty zlot BMW), ale Łopli się nie spodziewałem. A ta muzyka gra z tej żółtej calybry i mało tego, z tego wszystkiego prawie władowałem się w szare gówno zwane teslą, którą nawet widać na końcu filmu🤣
    4
    44 1 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Jeszcze takie coś znalazłem. W sumie, zastanawia mnie, czy Calybra za 6600 też była, bo nie pamiętam nawet do końca jak ona wygląda🤣
    Jeszcze takie coś znalazłem. W sumie, zastanawia mnie, czy Calybra za 6600 też była, bo nie pamiętam nawet do końca jak ona wygląda🤣
    3
    15 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Zastanawia mnie czemu tak wielu jest tutaj na stronie bo ja wiem że jest a tylko kilka osób się udziela to co robi ta reszta.
    Teraz Sławek mechanik kupił od Artura jego następnego rupiecia
    Zastanawia mnie czemu tak wielu jest tutaj na stronie bo ja wiem że jest a tylko kilka osób się udziela to co robi ta reszta. Teraz Sławek mechanik kupił od Artura jego następnego rupiecia
    15
    10 Komentarze 0 Udostępnienia