Taki tam człek
-
16 Posty
-
10 Zdjęcia
-
0 Filmy
-
Mieszka w Kraków
-
From Kraków
-
Meżczyzna
-
19/08/2007
-
Obserwowany przez 2 osób
Najnowsze aktualizacje
-
Uszanowanko, piszę z pytaniem spędzającym mi sen z powiek, otóż czy mogę dokonać konsumpcji tych oto wyrobów ciastko podobnych nie posiadając rodziny oraz nie będąc z Wrocławia? Czy się zatruję?Uszanowanko, piszę z pytaniem spędzającym mi sen z powiek, otóż czy mogę dokonać konsumpcji tych oto wyrobów ciastko podobnych nie posiadając rodziny oraz nie będąc z Wrocławia? Czy się zatruję?8 Komentarzy 0 Udostępnienia 278 WyświetleńMusisz zalogować się by móc komentować!
-
Witma!
Mam pytanko do posiadaczy MWC, otóż naszła mnie taka rozkmina, do tego kabla co podgrzewa silnik przed odpaleniem można podłączyć tylko Sorbeta , czy da się też inne pojazdy np. Mercedesa lub tego grata co składamy?Witma! Mam pytanko do posiadaczy MWC, otóż naszła mnie taka rozkmina, do tego kabla co podgrzewa silnik przed odpaleniem można podłączyć tylko Sorbeta , czy da się też inne pojazdy np. Mercedesa lub tego grata co składamy?😅12 Komentarzy 0 Udostępnienia 236 Wyświetleń -
Nie było mnie tu od zeszłego roku Wszystkiego dobrego!Nie było mnie tu od zeszłego roku😏 Wszystkiego dobrego!0 Komentarzy 0 Udostępnienia 155 Wyświetleń8
-
Miał ktoś Volvo C70 1 generacji? Zastanawiam się nad nim jako pierwsze wozidło za jakiś czas. Silniki R5, napęd na przód, raczej nie jest bardzo awaryjne z tego co wiem.Miał ktoś Volvo C70 1 generacji? Zastanawiam się nad nim jako pierwsze wozidło za jakiś czas. Silniki R5, napęd na przód, raczej nie jest bardzo awaryjne z tego co wiem.6 Komentarzy 0 Udostępnienia 226 Wyświetleń
-
Myślicie, że po zainstalowaniu Windowsa na połowie dysku (dual boot), gry będą spoko śmigać? Głównie Beamng, Car mechanic.Myślicie, że po zainstalowaniu Windowsa na połowie dysku (dual boot), gry będą spoko śmigać? Głównie Beamng, Car mechanic.11 Komentarzy 0 Udostępnienia 404 Wyświetleń1
-
Wie ktoś jak z kosztami utrzymania w220 po lifcie? Moje małe marzenie xD Rozum mówi V6 w gazie a serce V12 biturbo…Wie ktoś jak z kosztami utrzymania w220 po lifcie? Moje małe marzenie xD Rozum mówi V6 w gazie a serce V12 biturbo…6 Komentarzy 0 Udostępnienia 238 Wyświetleń
-
Testowy memikTestowy memik0 Komentarzy 0 Udostępnienia 233 Wyświetleń
8
-
Microsoft WordMicrosoft Word0 Komentarzy 0 Udostępnienia 244 Wyświetleń12
-
InflacjaInflacja1 Komentarzy 0 Udostępnienia 230 Wyświetleń2
-
Takie tamTakie tam 😉2 Komentarzy 0 Udostępnienia 234 Wyświetleń15
-
HeheHehe0 Komentarzy 0 Udostępnienia 228 Wyświetleń6
-
Znalazłem coś lepszego niż GucciZnalazłem coś lepszego niż Gucci🙃1 Komentarzy 0 Udostępnienia 239 Wyświetleń10
-
12 Komentarzy 0 Udostępnienia 239 Wyświetleń
3
Załaduj Więcej