Mam na imię Piotr. Jestem fanem Formuły 1 od 2013 .Cyfry 5 ,1symbolizują o moich ulubionych zawodników w F1
.
.
Najnowsze aktualizacje
-
Rubinowy Meszek właśnie mi wybił. 3 lata wspierania kanału naprawdę minęło szybko. Postawiłem że pochwalę się wam fabryką mchu na ogrodzie. Pozdrawiam wszystkich miłego weekenduRubinowy Meszek właśnie mi wybił. 3 lata wspierania kanału naprawdę minęło szybko. Postawiłem że pochwalę się wam fabryką mchu na ogrodzie. Pozdrawiam wszystkich miłego weekenduPlease log in to like, share and comment!
-
Wrzucam zdjęcie z wypadku który stał się u mnie na osiedlu. Kilka dni temu. Dwa auta zniszczone i 3 drzewa.
Ps był jeszcze niebieski auto ale nie zrobiłem mu zdjęcia.Wrzucam zdjęcie z wypadku który stał się u mnie na osiedlu. Kilka dni temu. Dwa auta zniszczone i 3 drzewa. Ps był jeszcze niebieski auto ale nie zrobiłem mu zdjęcia. -
Witam Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę całej społeczności LukTech Dużo zdrowia szczęścia pomyślności radosnych i wesołych świąt. Bogatego Gwiazdora spełniania marzeń w nowym roku i wszystkiego co najlepszeWitam Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę całej społeczności LukTech Dużo zdrowia szczęścia pomyślności radosnych i wesołych świąt. Bogatego Gwiazdora spełniania marzeń w nowym roku i wszystkiego co najlepsze🎅😁
-
Nie wiem jak u was ale u mnie spadł śnieg z czego bardzo się cieszę.Nie wiem jak u was ale u mnie spadł śnieg z czego bardzo się cieszę.
-
Hej chciałbym powiedzieć że z powodu GP Las Vegas F1 23 będzie darmowa na każdej platformie przez ten weekend pozdrawiam miłego weekenduHej chciałbym powiedzieć że z powodu GP Las Vegas F1 23 będzie darmowa na każdej platformie przez ten weekend pozdrawiam miłego weekendu 😎
-
Witam
Już kilka dni po premierze Cities Skylines 2 to może jakieś lajwidło z citisków nowych? PozdrawiamWitam Już kilka dni po premierze Cities Skylines 2 to może jakieś lajwidło z citisków nowych? Pozdrawiam5 Komentarzy 0 Udostępnienia 2 Wyświetleń -
Witam
Ja wiem że temat wyborów jest poruszany ale może zachowajmy to na co głosujemy dla siebie żeby nasze poglądy nie dzielił Polaków na gorszych i lepszych czy złych i dobrych. Pozdrawiam życzę miłego tygodniaWitam Ja wiem że temat wyborów jest poruszany ale może zachowajmy to na co głosujemy dla siebie żeby nasze poglądy nie dzielił Polaków na gorszych i lepszych czy złych i dobrych. Pozdrawiam życzę miłego tygodnia -
Witam ponownieWitam ponownie0 Komentarzy 0 Udostępnienia 1 Wyświetleń
-
Papa Luktechu oficjalnie było bardzo fajnie chciałbym podziękować Lukosrowi za spędzony tutaj czas i że stworzyłeś tą stronę i zbudowałeś tak piękna społeczność powodzenia na nowej drodze życia Łukaszu mam nadzieję że kiedyś wróciszPapa Luktechu oficjalnie było bardzo fajnie chciałbym podziękować Lukosrowi za spędzony tutaj czas i że stworzyłeś tą stronę i zbudowałeś tak piękna społeczność powodzenia na nowej drodze życia Łukaszu mam nadzieję że kiedyś wrócisz 👍
-
Witam wszystkich
Kilka tygodni temu zwiedzałem skalne miasto Aderśpach skalne miasto.Muszę wam je polecić widoki cudne niestety nie wrzuciłem tutaj większości zdjęć ponieważ przekraczają 5mb
Pozdrawiam wszystkich miłego weekenduWitam wszystkich Kilka tygodni temu zwiedzałem skalne miasto Aderśpach skalne miasto.Muszę wam je polecić widoki cudne niestety nie wrzuciłem tutaj większości zdjęć ponieważ przekraczają 5mb 😔 Pozdrawiam wszystkich miłego weekendu 😉 -
Witam Wrzucam Parę fotek z Czeskiego Trutnova zwiedzałem jakieś 2 tygodnie temu jutro pojawią sie zdjęcia z innych miejsc które zwiedzałem
Pozdrawiam wszystkich miłego tygodniaWitam Wrzucam Parę fotek z Czeskiego Trutnova zwiedzałem jakieś 2 tygodnie temu jutro pojawią sie zdjęcia z innych miejsc które zwiedzałem Pozdrawiam wszystkich miłego tygodnia 😉 -
Unieście zdjęcie z wczorajUnieście zdjęcie z wczoraj
-
To papa Luktech Fajnie było dziękuję za spędzony czas tutajTo papa Luktech Fajnie było dziękuję za spędzony czas tutaj
-
Witma wszystkich
Wstawiam zdjęcia z Porsche. I przepraszam że teraz ale miałem mało czasu w trakcie dnia. Dodatkowo mówię iż starałem się robić jak najlepsze zdjęcia. A te z Mercedesa robiłem w pośpiechu ponieważ było dużo ludzi i nie miałem zbytnio czasu na zatrzymaniu się przy każdym modelu bo potem jechałem do muzeum Porsche. Na koniec dodam że podróżowałem przyczepą.
Pozdrawiam wszystkich miłego tygodniaWitma wszystkich Wstawiam zdjęcia z Porsche. I przepraszam że teraz ale miałem mało czasu w trakcie dnia. Dodatkowo mówię iż starałem się robić jak najlepsze zdjęcia. A te z Mercedesa robiłem w pośpiechu ponieważ było dużo ludzi i nie miałem zbytnio czasu na zatrzymaniu się przy każdym modelu bo potem jechałem do muzeum Porsche. Na koniec dodam że podróżowałem przyczepą. Pozdrawiam wszystkich miłego tygodnia -
Witma wszystkich
Przed chwilą dojechałem do Polski i całą podróż mogę zaliczyć do bardzo udanych. Wczoraj zwiedzałem Muzeum Mercedesa i Porsche. Ta druga marka w osobnym poście rano. Pamiętajcie Bez gwiazdy nie ma jazdy
Pozdrawiam wszystkich jutro PorscheWitma wszystkich Przed chwilą dojechałem do Polski i całą podróż mogę zaliczyć do bardzo udanych. Wczoraj zwiedzałem Muzeum Mercedesa i Porsche. Ta druga marka w osobnym poście rano. Pamiętajcie Bez gwiazdy nie ma jazdy🔥 Pozdrawiam wszystkich jutro Porsche
Załaduj Więcej