Mam na imię Piotr. Jestem fanem Formuły 1 od 2013 .Cyfry 5 ,1symbolizują o moich ulubionych zawodników w F1
.
- Mężczyzna
- Obserwowany przez 51 osób
Znajomi 56
Właśnie zaktualizowane
- Rubinowy Meszek właśnie mi wybił. 3 lata wspierania kanału naprawdę minęło szybko. Postawiłem że pochwalę się wam fabryką mchu na ogrodzie. Pozdrawiam wszystkich miłego weekenduRubinowy Meszek właśnie mi wybił. 3 lata wspierania kanału naprawdę minęło szybko. Postawiłem że pochwalę się wam fabryką mchu na ogrodzie. Pozdrawiam wszystkich miłego weekendu
- Wrzucam zdjęcie z wypadku który stał się u mnie na osiedlu. Kilka dni temu. Dwa auta zniszczone i 3 drzewa.
Ps był jeszcze niebieski auto ale nie zrobiłem mu zdjęcia.Wrzucam zdjęcie z wypadku który stał się u mnie na osiedlu. Kilka dni temu. Dwa auta zniszczone i 3 drzewa. Ps był jeszcze niebieski auto ale nie zrobiłem mu zdjęcia. - Witam Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę całej społeczności LukTech Dużo zdrowia szczęścia pomyślności radosnych i wesołych świąt. Bogatego Gwiazdora spełniania marzeń w nowym roku i wszystkiego co najlepsze🎅😁Witam Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę całej społeczności LukTech Dużo zdrowia szczęścia pomyślności radosnych i wesołych świąt. Bogatego Gwiazdora spełniania marzeń w nowym roku i wszystkiego co najlepsze🎅😁
- Hej chciałbym powiedzieć że z powodu GP Las Vegas F1 23 będzie darmowa na każdej platformie przez ten weekend pozdrawiam miłego weekendu 😎Hej chciałbym powiedzieć że z powodu GP Las Vegas F1 23 będzie darmowa na każdej platformie przez ten weekend pozdrawiam miłego weekendu 😎
- Witam
Ja wiem że temat wyborów jest poruszany ale może zachowajmy to na co głosujemy dla siebie żeby nasze poglądy nie dzielił Polaków na gorszych i lepszych czy złych i dobrych. Pozdrawiam życzę miłego tygodniaWitam Ja wiem że temat wyborów jest poruszany ale może zachowajmy to na co głosujemy dla siebie żeby nasze poglądy nie dzielił Polaków na gorszych i lepszych czy złych i dobrych. Pozdrawiam życzę miłego tygodnia - Papa Luktechu oficjalnie było bardzo fajnie chciałbym podziękować Lukosrowi za spędzony tutaj czas i że stworzyłeś tą stronę i zbudowałeś tak piękna społeczność powodzenia na nowej drodze życia Łukaszu mam nadzieję że kiedyś wrócisz 👍Papa Luktechu oficjalnie było bardzo fajnie chciałbym podziękować Lukosrowi za spędzony tutaj czas i że stworzyłeś tą stronę i zbudowałeś tak piękna społeczność powodzenia na nowej drodze życia Łukaszu mam nadzieję że kiedyś wrócisz 👍
- Witam wszystkich
Kilka tygodni temu zwiedzałem skalne miasto Aderśpach skalne miasto.Muszę wam je polecić widoki cudne niestety nie wrzuciłem tutaj większości zdjęć ponieważ przekraczają 5mb 😔
Pozdrawiam wszystkich miłego weekendu 😉Witam wszystkich Kilka tygodni temu zwiedzałem skalne miasto Aderśpach skalne miasto.Muszę wam je polecić widoki cudne niestety nie wrzuciłem tutaj większości zdjęć ponieważ przekraczają 5mb 😔 Pozdrawiam wszystkich miłego weekendu 😉
Więcej Stories