Witma chciałbym zadać pytanie Czy widzowie jak i @Mechownicy chcieli by zobaczyć na kanale F1 2021 Game
Wiem że jest rok 2022 ale nie ma sensu czekać 8 miesięcy jak wyjdzie nowa. Chciałbym zaznaczyć że gra ma tryb fabularny ale jest i, kariera my team multi player czy kariera dwuosobowa Model Zniszczeń jest jak BND Czyli da się uszkodzić cały bolid nawet sekcje boczne na ustawieniach symulacja jedynie co nie podlega zniszczeniu to monokok bolidy system halo i Takie prostokątne coś
Miło widziane by z tej gry Lajwidło pod tytułem "Lajwidło Open Lobby Zapraszam " W trybie multiplayer można stworzyć sesję i zaprosić znajomych do sesji
Witma chciałbym zadać pytanie Czy widzowie jak i @Mechownicy chcieli by zobaczyć na kanale F1 2021 Game Wiem że jest rok 2022 ale nie ma sensu czekać 8 miesięcy jak wyjdzie nowa. Chciałbym zaznaczyć że gra ma tryb fabularny ale jest i, kariera my team multi player czy kariera dwuosobowa Model Zniszczeń jest jak BND Czyli da się uszkodzić cały bolid nawet sekcje boczne na ustawieniach symulacja jedynie co nie podlega zniszczeniu to monokok bolidy system halo i Takie prostokątne coś Miło widziane by z tej gry Lajwidło pod tytułem "Lajwidło Open Lobby Zapraszam " W trybie multiplayer można stworzyć sesję i zaprosić znajomych do sesji
12
3
1
0 Komentarze 0 Udostępnienia