Nasza kochana administracja Krakowa dba o to żeby zwykli szarzy ludzie mieli ciągły dostęp do rozrywek! Dzisiaj w centrum miasta przy poczcie głównej odbywał się rzadki pokaz nauki tramwajów pływania! Ostatni taki odbył się kilka lat temu na rondzie mogilskim, w wyniku którego zatonął tramwaj typu EU8N. Dzisiaj z tego co wiem ofiar brak, a więc postęp jest! Krakowskie tramwaje uczą się pływać!

Wiem jak bardzo absurdalnie brzmi słowo "tramwaj zatonął" ale cóż, my w Krakowie niedość że absurdy przełamujemy to jeszcze tworzymy nowe...
Nasza kochana administracja Krakowa dba o to żeby zwykli szarzy ludzie mieli ciągły dostęp do rozrywek! Dzisiaj w centrum miasta przy poczcie głównej odbywał się rzadki pokaz nauki tramwajów pływania! Ostatni taki odbył się kilka lat temu na rondzie mogilskim, w wyniku którego zatonął tramwaj typu EU8N. Dzisiaj z tego co wiem ofiar brak, a więc postęp jest! Krakowskie tramwaje uczą się pływać! Wiem jak bardzo absurdalnie brzmi słowo "tramwaj zatonął" ale cóż, my w Krakowie niedość że absurdy przełamujemy to jeszcze tworzymy nowe...
10
42 12 Komentarze 0 Udostępnienia