jestem nastolatkiem który interesuje sie Katastrofą w Czarnobylu i uwielbia gry postapokaliptyczne gry: S.T.A.L.K.E.R. a także gry strzelanki: Counter Strike Globall Offensive i samochody wszelkiej maści, fascynuje sie koleją :)
Najnowsze aktualizacje
-
jak się miewa najwspanialsza społeczność? ☜(゚ヮ゚☜)jak się miewa najwspanialsza społeczność? ☜(゚ヮ゚☜)Please log in to like, share and comment!
-
Ahh Stalker piękna gra a na ukazanym zdjęciu jest cała prawda o nim ;) Życzę miłego dnia i pozdrawiamAhh Stalker piękna gra a na ukazanym zdjęciu jest cała prawda o nim ;) Życzę miłego dnia i pozdrawiam
-
Zdrowych, spokojnych i wesołych świąt spędzonych z rodzinką a także wszystkiego dobrego życzę wszystkim !Zdrowych, spokojnych i wesołych świąt spędzonych z rodzinką a także wszystkiego dobrego życzę wszystkim !
-
Dziś nowy miesiąc czyli 1 grudnia moje urodziny ale to nie o nie chodzi a chodzi o nową wersję minecrafta XD kto się cieszy? Pozdrawiam i życzę miłego dniaDziś nowy miesiąc czyli 1 grudnia moje urodziny ale to nie o nie chodzi a chodzi o nową wersję minecrafta XD kto się cieszy? Pozdrawiam i życzę miłego dnia 😉
-
fajnie wiedzieć że czat na lajwidle jeszcze do pewnego czasu działa XD Dziad ufolud (<fajnie wiedzieć że czat na lajwidle jeszcze do pewnego czasu działa XD Dziad ufolud (<2 Komentarzy 0 Udostępnienia 9 Wyświetleń
-
Hmm takie coś znalazłem w internecie, nawet skisłem i postanowiłem to tu wysłaćHmm takie coś znalazłem w internecie, nawet skisłem i postanowiłem to tu wysłać 😂
-
Pierwszy miesiąc za mną jako mehownik Luksora świetnie się bawiłem i dalej będę mehownikiem ;)Pierwszy miesiąc za mną jako mehownik Luksora świetnie się bawiłem i dalej będę mehownikiem ;)
-
Co sądzicie o mojej tapecie ? :) P.S miłego wieczoruCo sądzicie o mojej tapecie ? :) P.S miłego wieczoru
-
Hejka wszystkim jak wam dzień mija bo ja dziś dowiedziałem się że w sobotę mam lekcje w technikum XD :relieved:Hejka wszystkim jak wam dzień mija bo ja dziś dowiedziałem się że w sobotę mam lekcje w technikum XD :relieved:
-
Ogólnie idziesz sobie do toalety w technikum i widzisz zdjęcie gdzie ktoś kandyduje na prezydenta technikum XDOgólnie idziesz sobie do toalety w technikum i widzisz zdjęcie gdzie ktoś kandyduje na prezydenta technikum XD
-
Jak tam rozpoczęcie roku szkolnego? Fajnie/nie Fajnie ? ;)Jak tam rozpoczęcie roku szkolnego? Fajnie/nie Fajnie ? ;)
-
Czy ktoś zna utwór który leci na intrze (początku) lajwidła Luksora?Czy ktoś zna utwór który leci na intrze (początku) lajwidła Luksora?
-
Mam pytanie co ile wymieniać płyn do reflektorów? XD znalazłem to w magazynieMam pytanie co ile wymieniać płyn do reflektorów? XD znalazłem to w magazynie
-
Czarny zamek a wnim leżąca czarna smoczyca. Jak każdy się chwali swoim pupilem to ja teżCzarny zamek a wnim leżąca czarna smoczyca. Jak każdy się chwali swoim pupilem to ja też 😃😏
Załaduj Więcej