Hi. Jestem wiernym fanem Luksora. Uwielbiam jego materiały i lajwidła. O sobie mogę powiedzieć, że zachwycają mnie samochody marki Volvo, Mercedes i Lexus. Dziękuję za uwagę i pozdrawiam.
-
53 Posts
-
33 Photos
-
0 Videos
-
Meżczyzna
-
Followed by 2 people
Recent Updates
-
Witam i pozdrawiam.Witam i pozdrawiam.3 Comments 0 Shares 177 Views
2
Please log in to like, share and comment! -
Miłego popołudnia! :)Miłego popołudnia! :)0 Comments 0 Shares 180 Views
5
-
no dzedobry :)no dzedobry :)0 Comments 0 Shares 174 Views1
-
-
-
Dobranoc :)Dobranoc :)0 Comments 0 Shares 166 Views
5
-
Wyborne zakończenie ostatniego lajwidła z The Finn's 5. Naprawdę podobała mi się ta seria. Najlepsza fabuła w historii gier komputerowych. Dziękujemy Panu Rafiqowi za ten okuratny dar boży, oraz Luksorowi za spaniałe prowadzenie tej serii. Trzymajta się całe te. :)Wyborne zakończenie ostatniego lajwidła z The Finn's 5. Naprawdę podobała mi się ta seria. Najlepsza fabuła w historii gier komputerowych. Dziękujemy Panu Rafiqowi za ten okuratny dar boży, oraz Luksorowi za spaniałe prowadzenie tej serii. Trzymajta się całe te. :)1 Comments 0 Shares 179 Views
6
-
Dobranoc wszystkim. Spokojnej nocy. :)Dobranoc wszystkim. Spokojnej nocy. :)0 Comments 0 Shares 179 Views1
-
Ale fajny ten gigabyte. :)Ale fajny ten gigabyte. :)3 Comments 0 Shares 208 Views1
-
Dobranoc wszystkim o 23:56.Dobranoc wszystkim o 23:56.0 Comments 0 Shares 163 Views2
-
Witam. Jak oceniacie to zdjęcie? Miłego wieczoru wszystkim! :)Witam. Jak oceniacie to zdjęcie? Miłego wieczoru wszystkim! :)4 Comments 0 Shares 176 Views
7
-
ILEEEEEE!? Ja wszystko rozumiem, ale chyba zepsuł mi się termometr, na dworze nie ma więcej niż 15°C. Coś tu nie gra.ILEEEEEE!? Ja wszystko rozumiem, ale chyba zepsuł mi się termometr, na dworze nie ma więcej niż 15°C. Coś tu nie gra.0 Comments 0 Shares 165 Views
5
-
-
-
Cześć. Nie wiem jak Wy, ale ja mieszanie się czuję. Nawet słabo. Niby ok, ale mogło być lepiej.Cześć. Nie wiem jak Wy, ale ja mieszanie się czuję. Nawet słabo. Niby ok, ale mogło być lepiej.2 Comments 0 Shares 161 Views
5
More Stories