Ścieżka
Zapraszamy do integracji z użytkownikami społeczności Luksora
-
Musisz zalogować się by móc komentować!
-
-
213721370 Komentarzy 0 Udostępnienia 79 Wyświetleń
8
-
Cześć brygada! Pomógłby mi ktoś? Do War Thundera wyszła duża aktualizacja. Na dysku nie ma miejsca aby ją zaktualizowac dlatego chciałem ja przenieść na inny dysk(całą grę) ale pisze mi że
"Przenoszenie zawartości dla następujących aplikacji nie powiodło się:
-War Thunder: wymagana aktualizacja."
Nie wiem jak rozwiązać ten problem bo ani się nie pobierze aktualizacja ani nie przeniose gry.
Cześć brygada! Pomógłby mi ktoś? Do War Thundera wyszła duża aktualizacja. Na dysku nie ma miejsca aby ją zaktualizowac dlatego chciałem ja przenieść na inny dysk(całą grę) ale pisze mi że "Przenoszenie zawartości dla następujących aplikacji nie powiodło się: -War Thunder: wymagana aktualizacja." Nie wiem jak rozwiązać ten problem bo ani się nie pobierze aktualizacja ani nie przeniose gry.2 Komentarzy 0 Udostępnienia 81 Wyświetleń -
0 Komentarzy 0 Udostępnienia 77 Wyświetleń
18
-
0 Komentarzy 0 Udostępnienia 103 Wyświetleń
5
-
Dzis montuje dyski twarde do komputera i calkowicie zamykam proces jego przywrocenia do działania.Dzis montuje dyski twarde do komputera i calkowicie zamykam proces jego przywrocenia do działania.0 Komentarzy 0 Udostępnienia 78 Wyświetleń
24
-
Komputer zlozony i zamknięty. Następny serwis najwczesniej za miesiąc
Sprawy systemowe do konca tygodnia beda ogarnieteKomputer zlozony i zamknięty. Następny serwis najwczesniej za miesiąc ✔️ Sprawy systemowe do konca tygodnia beda ogarniete ✔️2 Komentarzy 0 Udostępnienia 87 Wyświetleń
26
-