Directory
Zapraszamy do integracji z użytkownikami społeczności Luksora
-
Please log in to like, share and comment!
-
-
213721370 Comments 0 Shares 79 Views
8
-
Cześć brygada! Pomógłby mi ktoś? Do War Thundera wyszła duża aktualizacja. Na dysku nie ma miejsca aby ją zaktualizowac dlatego chciałem ja przenieść na inny dysk(całą grę) ale pisze mi że
"Przenoszenie zawartości dla następujących aplikacji nie powiodło się:
-War Thunder: wymagana aktualizacja."
Nie wiem jak rozwiązać ten problem bo ani się nie pobierze aktualizacja ani nie przeniose gry.
Cześć brygada! Pomógłby mi ktoś? Do War Thundera wyszła duża aktualizacja. Na dysku nie ma miejsca aby ją zaktualizowac dlatego chciałem ja przenieść na inny dysk(całą grę) ale pisze mi że "Przenoszenie zawartości dla następujących aplikacji nie powiodło się: -War Thunder: wymagana aktualizacja." Nie wiem jak rozwiązać ten problem bo ani się nie pobierze aktualizacja ani nie przeniose gry.2 Comments 0 Shares 81 Views -
0 Comments 0 Shares 77 Views
18
-
-
Dzis montuje dyski twarde do komputera i calkowicie zamykam proces jego przywrocenia do działania.Dzis montuje dyski twarde do komputera i calkowicie zamykam proces jego przywrocenia do działania.0 Comments 0 Shares 78 Views
24
-
Komputer zlozony i zamknięty. Następny serwis najwczesniej za miesiąc
Sprawy systemowe do konca tygodnia beda ogarnieteKomputer zlozony i zamknięty. Następny serwis najwczesniej za miesiąc ✔️ Sprawy systemowe do konca tygodnia beda ogarniete ✔️2 Comments 0 Shares 87 Views
26
-