LukTech
Wyszukaj wyniki
Zobacz wszystkie wyniki
  • Dołącz
    Zaloguj Zarejestruj
    Tryb dnia

Ścieżka

Poznaj nowe osoby z podobnymi zainteresowaniami!

• Użytkownicy
  • Grupy
  • Paag zaktualizował/a zdjęcie profilowe
    2022-01-19 15:59:52
    3
    0 Komentarze 0 Udostępnienia
    Zaloguj się by móc komentować, lajkować oraz udostępniać treści na stronie
  • Pandora dodał zdjęcie
    2022-01-19 16:10:51
    PZL.38 zwany inaczej P-38 Wilk ( polski myśliwiec ciężki, a dokładniej samolot pościgowy , pierwszy lot odbył się w 1938 roku )
    PZL.38 zwany inaczej P-38 Wilk ( polski myśliwiec ciężki, a dokładniej samolot pościgowy , pierwszy lot odbył się w 1938 roku )
    6
    3 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Luksor dodał zdjęcie
    2022-01-19 17:16:11
    Ponieważ walka w ankiecie była ogromna dziś o 19 zapraszam na kafejkę a na nocne odbędzie się My Summer Car (nie the finn's bo by nie było zapisu)
    Ponieważ walka w ankiecie była ogromna dziś o 19 zapraszam na kafejkę a na nocne odbędzie się My Summer Car (nie the finn's bo by nie było zapisu) :)
    20
    10 Komentarze 0 Udostępnienia
  • PapaJones dodał zdjęcie
    2022-01-19 17:26:20
    to ten
    to ten
    7
    1 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Luksor
    2022-01-19 17:30:30
    Zapraszam serdecznie, My Summer Car ostatni raz jako MSC* czyli z zapisem oraz wasza ulubiona ostatnio kafejka! Obie transmisje z zapisem kolejnośc wykonania odwrotna

MSC: https://www.youtube.com/watch?v=o3QtPLgowMU
    Crypto Cafe: https://www.youtube.com/watch?v=f3gt31fPZV4

*Dalsze finlandzkie przygody będa już w serii The Finn's, której zapisy są dla wspierających.
    Zapraszam serdecznie, My Summer Car ostatni raz jako MSC* czyli z zapisem oraz wasza ulubiona ostatnio kafejka! Obie transmisje z zapisem kolejnośc wykonania odwrotna :D MSC: https://www.youtube.com/watch?v=o3QtPLgowMU Crypto Cafe: https://www.youtube.com/watch?v=f3gt31fPZV4 *Dalsze finlandzkie przygody będa już w serii The Finn's, której zapisy są dla wspierających.
    10
    0 Komentarze 0 Udostępnienia
  • DiegoPL
    2022-01-19 18:29:58
    Witam mam pytanie bo ja już dawno nie oglądałem luksora i nie wiem Dlaczego już nie ma TrulLife ? lubiałem ten serwer a nie wiem czemu go już nie ma . Pozdrawiam
    Witam mam pytanie bo ja już dawno nie oglądałem luksora i nie wiem Dlaczego już nie ma TrulLife ? lubiałem ten serwer a nie wiem czemu go już nie ma . Pozdrawiam
    3
    4 Komentarze 1 Udostępnienia
  • okieno dodał film & Gra crypto cafe simulator 2
    2022-01-19 19:06:01
    crypto cafe 2 - 2089 paczek z najtańszymi podkładkami pod myszkę ok. $120k (przepraszam za lekkie lagi, ale przy takiej ilości obiektów ciężko o płynność)
    P.S. nie polecam tego robić, ponieważ później gra zaczęła się psuć i nie można nawet otworzyć tych pudeł (nie wspominając już o płynności)
    crypto cafe 2 - 2089 paczek z najtańszymi podkładkami pod myszkę ok. $120k (przepraszam za lekkie lagi, ale przy takiej ilości obiektów ciężko o płynność) P.S. nie polecam tego robić, ponieważ później gra zaczęła się psuć i nie można nawet otworzyć tych pudeł (nie wspominając już o płynności)
    18
    114 3 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Mikal
    2022-01-19 19:07:14
    jak pisać na chacie na live?
    jak pisać na chacie na live?
    9
    3 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Pokazywanie (3841-3850 z 19670)
  • «