0 Comments
0 Shares
198 Views
Directory
Zapraszamy do integracji z użytkownikami społeczności Luksora
-
Please log in to like, share and comment!
-
Bez jaj noooBez jaj nooo1 Comments 0 Shares 144 Views
5
-
https://youtu.be/PhgUzGbdTzg
0 Comments 0 Shares 225 Views
4
-
Piękne czasy tru lajfaPiękne czasy tru lajfa3 Comments 0 Shares 184 Views
2
-
-
Zacinało mi sie yt shorts Luksora ale położenie sie obok światłowodu pomogło. Polecam. Problem get rozwiązanedZacinało mi sie yt shorts Luksora ale położenie sie obok światłowodu pomogło. Polecam. Problem get rozwiązaned6 Comments 0 Shares 95 Views1
-
-
Raczej mierne są już szanse na mój powrót. Nowy rok nie obdarzył mnie ani gramem szczęścia bo wszystko na około sie zepsuło począwszy od pieca i ogrzewania w domu kończąc na tym że zachorowałem na koronę i jestem obolały i ospały a od dziś nie czuję smaku I zapachu, zasypiam też po godzinie 20 mimo że śpie ponad 10h, czuje sie na dnie.
Nie widzę szans dla siebie póki co.
Szczególnie awaria komputera skreśliła mnie z internetu, ku radości dla wszystkich hejterów i tych co mi źle życzyli i wciąż to robią wraz z dzisiejszym stanem zdrowotnym nawet śmierci.
Nie bede w stanie tez juz oplacić strony na kolejny miesiąc.
Postaram się również wydedytować zbiórkę na naprawe komputera tak by skończyła się przed 1 marca. Nie widzę sensu jej ciągnięcia dalej, być może pomniejsze kwote o kartę graficzną, tego nie wiem.
Wszystkiego dobrego w nowym roku dla tych , którzy uwazają, że mają źle - da sie jak widać mieć gorzej.
Raczej mierne są już szanse na mój powrót. Nowy rok nie obdarzył mnie ani gramem szczęścia bo wszystko na około sie zepsuło począwszy od pieca i ogrzewania w domu kończąc na tym że zachorowałem na koronę i jestem obolały i ospały a od dziś nie czuję smaku I zapachu, zasypiam też po godzinie 20 mimo że śpie ponad 10h, czuje sie na dnie. Nie widzę szans dla siebie póki co. Szczególnie awaria komputera skreśliła mnie z internetu, ku radości dla wszystkich hejterów i tych co mi źle życzyli i wciąż to robią wraz z dzisiejszym stanem zdrowotnym nawet śmierci. Nie bede w stanie tez juz oplacić strony na kolejny miesiąc. Postaram się również wydedytować zbiórkę na naprawe komputera tak by skończyła się przed 1 marca. Nie widzę sensu jej ciągnięcia dalej, być może pomniejsze kwote o kartę graficzną, tego nie wiem. Wszystkiego dobrego w nowym roku dla tych , którzy uwazają, że mają źle - da sie jak widać mieć gorzej.25 Comments 0 Shares 89 Views49
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=9Tg0liislbg (< (<
2 Comments 0 Shares 92 Views
6