Ścieżka
Zapraszamy do integracji z użytkownikami społeczności Luksora
-
Musisz zalogować się by móc komentować!
-
Z okazji urodzin kanału ja twój wierny widz, subek i moderator życzę ci samych sukcesów, byś dalej zarażał pozytywną energią uśmiechem dystansem do życia, ogromnej liczby widzów wspaniałych wspierających, nie wchodząc więcej bez wazeliny Wszystkiego najlepszego LuksorZ okazji urodzin kanału ja twój wierny widz, subek i moderator życzę ci samych sukcesów, byś dalej zarażał pozytywną energią uśmiechem dystansem do życia, ogromnej liczby widzów wspaniałych wspierających, nie wchodząc więcej bez wazeliny Wszystkiego najlepszego Luksor0 Komentarzy 0 Udostępnienia 75 Wyświetleń
10
-
Ilość obecnie wspierających kanał.
Czekamy teraz na liczbę 216Ilość obecnie wspierających kanał. Czekamy teraz na liczbę 216 👀2 Komentarzy 0 Udostępnienia 60 Wyświetleń
12
-
gdzie jest ściana legendarnych meszków tak z ciekawości?gdzie jest ściana legendarnych meszków tak z ciekawości?0 Komentarzy 0 Udostępnienia 172 Wyświetleń
-
Co do nocnej transmisji. Coś po 22 myślę zrobie
Macie propozycje?
Coś na spokojnie bo ciezki dziś dzień mam.Co do nocnej transmisji. Coś po 22 myślę zrobie Macie propozycje? Coś na spokojnie bo ciezki dziś dzień mam.25 Komentarzy 0 Udostępnienia 65 Wyświetleń
10
-
0 Komentarzy 0 Udostępnienia 112 Wyświetleń2
-
1 Komentarzy 0 Udostępnienia 108 Wyświetleń1
-
0 Komentarzy 0 Udostępnienia 168 Wyświetleń
4
-
1 Komentarzy 0 Udostępnienia 83 Wyświetleń
4
-