Directory
Zapraszamy do integracji z użytkownikami społeczności Luksora
-
Please log in to like, share and comment!
-
Co na nocne? Może Luksor zobaczyCo na nocne? Może [Luksor] zobaczy1041 Comments 0 Shares 21 Views
-
A więc wybraliście, że w weekend obchodzimy urodziny kanału. W jaki więc dzień usiądziemy sobie na chwile i otworzymy picollo?
A więc wybraliście, że w weekend obchodzimy urodziny kanału. W jaki więc dzień usiądziemy sobie na chwile i otworzymy picollo?329 -
-
Luksorze czy będzie dziś jeszcze Lajwidło ?
Luksorze czy będzie dziś jeszcze Lajwidło ?2 Comments 0 Shares 21 Views -
-
Z okazji urodzin kanału ja twój wierny widz, subek i moderator życzę ci samych sukcesów, byś dalej zarażał pozytywną energią uśmiechem dystansem do życia, ogromnej liczby widzów wspaniałych wspierających, nie wchodząc więcej bez wazeliny Wszystkiego najlepszego LuksorZ okazji urodzin kanału ja twój wierny widz, subek i moderator życzę ci samych sukcesów, byś dalej zarażał pozytywną energią uśmiechem dystansem do życia, ogromnej liczby widzów wspaniałych wspierających, nie wchodząc więcej bez wazeliny Wszystkiego najlepszego Luksor
-
Ilość obecnie wspierających kanał.
Czekamy teraz na liczbę 216Ilość obecnie wspierających kanał. Czekamy teraz na liczbę 216 👀 -
gdzie jest ściana legendarnych meszków tak z ciekawości?gdzie jest ściana legendarnych meszków tak z ciekawości?0 Comments 0 Shares 25 Views
-
Co do nocnej transmisji. Coś po 22 myślę zrobie
Macie propozycje?
Coś na spokojnie bo ciezki dziś dzień mam.Co do nocnej transmisji. Coś po 22 myślę zrobie Macie propozycje? Coś na spokojnie bo ciezki dziś dzień mam.