Ścieżka
Poznaj nowe osoby z podobnymi zainteresowaniami!
- Zaloguj się by móc komentować, lajkować oraz udostępniać treści na stronie
- Podczas lajwidła pt. " Coś dla nie śpiących" tyle satsumy udało mu się złożyć, dodaje, że jeździ, skręca i hamuje, jedynym problemem jest ustawienie zaworówPodczas lajwidła pt. " Coś dla nie śpiących" tyle satsumy udało mu się złożyć, dodaje, że jeździ, skręca i hamuje, jedynym problemem jest ustawienie zaworów
- Ale inżynier za dychę 🤣Ale inżynier za dychę 🤣
- #Remont.
- https://www.youtube.com/watch?v=pey29CLID3I
- Witam, czy ktoś ma problem z włączeniem Beam.NG drive po najnowszym update? W piątek zaktualizowałem grę i grałem trochę, ale od soboty jak próbowałem ją uruchomić to ekran jest czarny i zawiesza cały komputer. Reinstalacja gry nie pomogła Wie ktoś co może być przyczyną?Witam, czy ktoś ma problem z włączeniem Beam.NG drive po najnowszym update? W piątek zaktualizowałem grę i grałem trochę, ale od soboty jak próbowałem ją uruchomić to ekran jest czarny i zawiesza cały komputer. Reinstalacja gry nie pomogła :/ Wie ktoś co może być przyczyną?6 Komentarze 0 Udostępnienia
-
- Hej jest tu kilka zdjęć zrobionych przeze mnie w forzie horizon 4,5 chętnie poczytam oceny 👍😁 pozdrawiamHej jest tu kilka zdjęć zrobionych przeze mnie w forzie horizon 4,5 chętnie poczytam oceny 👍😁 pozdrawiam
- ktoś wie o której dzisiaj będzie lajwidłoktoś wie o której dzisiaj będzie lajwidło3 Komentarze 0 Udostępnienia
- Siema wie ktoś dlaczego dzisiaj nagle przestał mi działać freetrack w ets 2? Bo wczoraj normalnie se grałem na kierownicy i free tracku a dzisiaj mi freetracka ets nie wyłapuje. Wie ktoś czemu?Siema wie ktoś dlaczego dzisiaj nagle przestał mi działać freetrack w ets 2? Bo wczoraj normalnie se grałem na kierownicy i free tracku a dzisiaj mi freetracka ets nie wyłapuje. Wie ktoś czemu?0 Komentarze 0 Udostępnienia
© 2025 LukTech Polski