• jakie macie postanowienia noworoczne?
    jakie macie postanowienia noworoczne?
    17 Comments 0 Shares 17 Views
  • Mam dla Was ankietę: Gdzie spędzacie Sylwestra? Przy okazji, Szczęśliwego Nowego Roku, wszystkiego Dobrego Wam życzę. Pisałem tego posta, pijąc wodę o smaku truskawkowym. Już niedługo nowy rok. Jestem w 80% usatysfakcjonowany z tego roku. Uważam 2021 za nawet udany. A Wy? Jak byście podsumowali? Życzę wszystkim sukcesów, odwagi, zdrowia, szczęścia, pieniędzy, wszystkiego! Pozdrawiam wszystkich, Luksora, moderację, mehowników, całą społeczność! Trzymajcie się! PS. Jestem w szoku, że ten czas tak szybko leci. No cóż... Pożegnajmy 2021, przywitajmy 2022!
    Mam dla Was ankietę: Gdzie spędzacie Sylwestra? Przy okazji, Szczęśliwego Nowego Roku, wszystkiego Dobrego Wam życzę. Pisałem tego posta, pijąc wodę o smaku truskawkowym. Już niedługo nowy rok. Jestem w 80% usatysfakcjonowany z tego roku. Uważam 2021 za nawet udany. A Wy? Jak byście podsumowali? Życzę wszystkim sukcesów, odwagi, zdrowia, szczęścia, pieniędzy, wszystkiego! Pozdrawiam wszystkich, Luksora, moderację, mehowników, całą społeczność! Trzymajcie się! PS. Jestem w szoku, że ten czas tak szybko leci. No cóż... Pożegnajmy 2021, przywitajmy 2022!
    26
    0
    1
    4
    2
    0
    1
    Like
    4
    5 Comments 0 Shares 14 Views
  • WITAMY W NOWYM ROKU!!!
    WITAMY W NOWYM ROKU!!!
    Love
    Like
    10
    2 Comments 0 Shares 14 Views
  • Szczęśliwego Nowego Roku 2022! :D (Żegnaj 2021. Witaj 2022)
    Szczęśliwego Nowego Roku 2022! :D (Żegnaj 2021. Witaj 2022)
    Love
    Like
    Sad
    12
    2 Comments 0 Shares 13 Views
  • SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU kochani
    SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU kochani🥂🎇🎆
    Love
    Like
    Sad
    18
    5 Comments 0 Shares 15 Views
  • Szczęśliwego nowego 2022 roku użytkownicy LukTech!! (Napisz czy nie będziesz spał do rana :D)
    Szczęśliwego nowego 2022 roku użytkownicy LukTech!! (Napisz czy nie będziesz spał do rana :D)
    Love
    Like
    9
    10 Comments 0 Shares 14 Views
  • Moje podsumowanie 2021 roku.
    Szczęśliwego Nowego Roku 2022, wszystkiego Dobrego Wam życzę. Jestem w 80% usatysfakcjonowany z tego roku. Uważam 2021 za nawet udany. A Wy? Jak byście podsumowali? Życzę wszystkim sukcesów, odwagi, zdrowia, szczęścia, pieniędzy, wszystkiego! Pozdrawiam wszystkich, Luksora, moderację, mehowników, całą społeczność! Trzymajcie się! PS. Jestem w szoku, że ten czas tak szybko leci. No cóż... Pożegnajmy ostatecznie 2021, przywitajmy 2022! Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku, Trzymajcie się również. Wydaje mi się, że podobnie jak 2020, ten rok jest dla mnie jednym z bardziej przełomowych. Mam nadzieję i przeczucie, że ten, 2022, będzie równie dobry, a nawet lepszy. Fakt, że w 2021 r. nie wszystko szło zgodnie z planem, po mojej myśli, ale wierzę, że 2022 r. będzie tym lepszym. Pozdrawiam. Bądźcie szczęśliwi w tym 22 r. Nie poddawajcie się, odwagi! Nigdy nie będzie idealnie, ale proszę, niech uśmiech nigdy nie znika Wam z twarzy! (Nawet w tych gorszych momentach) Trzymam kciuki, że uda Wam się zrealizować w tym roku swoje cele, marzenia. Życzę Wam tego, co najlepsze! Tylko właśnie zrobiło mi się trochę smutno, bo w ogóle nie poczułem tego Sylwestra. Minął w sekundę, kiedyś było inaczej. Ehh, to był trudny rok. Miejmy nadzieję, że ten będzie łatwiejszy! 2021 uważam za zamknięty oficjalnie! :)
    Moje podsumowanie 2021 roku. Szczęśliwego Nowego Roku 2022, wszystkiego Dobrego Wam życzę. Jestem w 80% usatysfakcjonowany z tego roku. Uważam 2021 za nawet udany. A Wy? Jak byście podsumowali? Życzę wszystkim sukcesów, odwagi, zdrowia, szczęścia, pieniędzy, wszystkiego! Pozdrawiam wszystkich, Luksora, moderację, mehowników, całą społeczność! Trzymajcie się! PS. Jestem w szoku, że ten czas tak szybko leci. No cóż... Pożegnajmy ostatecznie 2021, przywitajmy 2022! Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku, Trzymajcie się również. Wydaje mi się, że podobnie jak 2020, ten rok jest dla mnie jednym z bardziej przełomowych. Mam nadzieję i przeczucie, że ten, 2022, będzie równie dobry, a nawet lepszy. Fakt, że w 2021 r. nie wszystko szło zgodnie z planem, po mojej myśli, ale wierzę, że 2022 r. będzie tym lepszym. Pozdrawiam. Bądźcie szczęśliwi w tym 22 r. Nie poddawajcie się, odwagi! Nigdy nie będzie idealnie, ale proszę, niech uśmiech nigdy nie znika Wam z twarzy! (Nawet w tych gorszych momentach) Trzymam kciuki, że uda Wam się zrealizować w tym roku swoje cele, marzenia. Życzę Wam tego, co najlepsze! Tylko właśnie zrobiło mi się trochę smutno, bo w ogóle nie poczułem tego Sylwestra. Minął w sekundę, kiedyś było inaczej. Ehh, to był trudny rok. Miejmy nadzieję, że ten będzie łatwiejszy! 2021 uważam za zamknięty oficjalnie! :)
    Love
    Like
    7
    4 Comments 0 Shares 14 Views
  • Szczęśliwego nowego roku, wraz z 2022 postaram się tu częściej pisać.
    https://youtu.be/eq0_fGWoHXQ
    Szczęśliwego nowego roku, wraz z 2022 postaram się tu częściej pisać. 🧐 https://youtu.be/eq0_fGWoHXQ
    Love
    Like
    5
    0 Comments 0 Shares 22 Views
  • Dobry wczoraj nie miałem czasu złożyć życzeń to robię to teraz. Życzę wszystkim szczęśliwego nowego roku i żeby był lepszy od 2021.
    Dobry wczoraj nie miałem czasu złożyć życzeń to robię to teraz. Życzę wszystkim szczęśliwego nowego roku i żeby był lepszy od 2021.
    Like
    Love
    Yay
    Sad
    8
    2 Comments 0 Shares 23 Views