• Właściwie to nic mi sie nie chce, cały tydzień wstaje rano. Zasypiam wieczorami. Od niedzieli dopiero będę mogł sie normalnie wyspać.
    Właściwie to nic mi sie nie chce, cały tydzień wstaje rano. Zasypiam wieczorami. Od niedzieli dopiero będę mogł sie normalnie wyspać.
    Sad
    5
    6 Komentarzy 0 Udostępnienia 5 Wyświetleń
  • O nie! Jesteśmy zgubieni!!
    To już dziś, o 21 premiera „Magnatów i Czarodziejów” z Stahu Jonsem w roli głównej, wkońcu w wersji pełnometrażowej.
    Zapraszam do seansu i pozdrawiam z rodzinką!
    https://youtu.be/iyml06p90Fc
    O nie! Jesteśmy zgubieni!! To już dziś, o 21 premiera „Magnatów i Czarodziejów” z Stahu Jonsem w roli głównej, wkońcu w wersji pełnometrażowej. Zapraszam do seansu i pozdrawiam z rodzinką! https://youtu.be/iyml06p90Fc
    Love
    Haha
    Wow
    10
    4 Komentarzy 0 Udostępnienia 4 Wyświetleń
  • Mam pytanie do Was i Luksor. Czy podoba Wam się Mercedes w205? Chodzi o tego na zdjęciu. Jest fantastyczny. Pięknie wygląda. Co o nim sądzicie? Bo ja uważam, że jest rewelacyjny.
    Mam pytanie do Was i [Luksor]. Czy podoba Wam się Mercedes w205? Chodzi o tego na zdjęciu. Jest fantastyczny. Pięknie wygląda. Co o nim sądzicie? Bo ja uważam, że jest rewelacyjny.
    Love
    4
    5 Komentarzy 0 Udostępnienia 4 Wyświetleń
  • Chyba zostanę genetykiem
    Chyba zostanę genetykiem
    Like
    4
    1 Komentarzy 0 Udostępnienia 4 Wyświetleń
  • czyżby tak ? w końcu tak ?
    czyżby tak ? w końcu tak ?
    Like
    2
    1 Komentarzy 0 Udostępnienia 13 Wyświetleń
  • Dobrego popołudnia
    Dobrego popołudnia
    Love
    Like
    15
    2 Komentarzy 0 Udostępnienia 5 Wyświetleń
  • Witajcie ponieważ mam problem z ustaleniem co chciałbym zrobić na transmisjach na żywo to chciałbym żebyście zaproponowali co chcielibyście zobaczyć dzisiaj a co chcielibyście zobaczyć jutro. Jutro na pewno chcę zrobić transmisje wieczorną zaś dzisiaj być może będzie to bardziej nocno-wieczorna.
    Ostatnio mam co robić w ciągu dnia Jestem bardzo zmęczony wieczorami. Coż najpewniej tak wygladałby wlasnie kanał cały czas gdybym pracował poza YouTubem :)
    Czyli brak czasu na transmisje bo wstając rano o tej 18 już jestem śpiący.
    Witajcie ponieważ mam problem z ustaleniem co chciałbym zrobić na transmisjach na żywo to chciałbym żebyście zaproponowali co chcielibyście zobaczyć dzisiaj a co chcielibyście zobaczyć jutro. Jutro na pewno chcę zrobić transmisje wieczorną zaś dzisiaj być może będzie to bardziej nocno-wieczorna. Ostatnio mam co robić w ciągu dnia Jestem bardzo zmęczony wieczorami. Coż najpewniej tak wygladałby wlasnie kanał cały czas gdybym pracował poza YouTubem :) Czyli brak czasu na transmisje bo wstając rano o tej 18 już jestem śpiący.
    Like
    Love
    10
    5 Komentarzy 0 Udostępnienia 5 Wyświetleń
  • Oryginalnie
    Oryginalnie
    Like
    Love
    Haha
    10
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 4 Wyświetleń