Ścieżka
Zapraszamy do integracji z użytkownikami społeczności Luksora
-
Musisz zalogować się by móc komentować!
-
Dzisiaj troche poczysciłem skóre w Takiej małej uroczej miacieDzisiaj troche poczysciłem skóre w Takiej małej uroczej miacie 👌2 Komentarzy 0 Udostępnienia 74 Wyświetleń
16
-
0 Komentarzy 0 Udostępnienia 127 Wyświetleń
4
-
Podczas lajwidła pt. " Coś dla nie śpiących" tyle satsumy udało mu się złożyć, dodaje, że jeździ, skręca i hamuje, jedynym problemem jest ustawienie zaworówPodczas lajwidła pt. " Coś dla nie śpiących" tyle satsumy udało mu się złożyć, dodaje, że jeździ, skręca i hamuje, jedynym problemem jest ustawienie zaworów0 Komentarzy 0 Udostępnienia 78 Wyświetleń4
-
#Remont.0 Komentarzy 0 Udostępnienia 94 Wyświetleń3
-
Witam, czy ktoś ma problem z włączeniem Beam.NG drive po najnowszym update? W piątek zaktualizowałem grę i grałem trochę, ale od soboty jak próbowałem ją uruchomić to ekran jest czarny i zawiesza cały komputer. Reinstalacja gry nie pomogła :/ Wie ktoś co może być przyczyną?Witam, czy ktoś ma problem z włączeniem Beam.NG drive po najnowszym update? W piątek zaktualizowałem grę i grałem trochę, ale od soboty jak próbowałem ją uruchomić to ekran jest czarny i zawiesza cały komputer. Reinstalacja gry nie pomogła :/ Wie ktoś co może być przyczyną?6 Komentarzy 0 Udostępnienia 184 Wyświetleń
-
-
Hej jest tu kilka zdjęć zrobionych przeze mnie w forzie horizon 4,5 chętnie poczytam oceny pozdrawiamHej jest tu kilka zdjęć zrobionych przeze mnie w forzie horizon 4,5 chętnie poczytam oceny 👍😁 pozdrawiam4 Komentarzy 0 Udostępnienia 198 Wyświetleń
13
-
ktoś wie o której dzisiaj będzie lajwidłoktoś wie o której dzisiaj będzie lajwidło3 Komentarzy 0 Udostępnienia 158 Wyświetleń
-
Siema wie ktoś dlaczego dzisiaj nagle przestał mi działać freetrack w ets 2? Bo wczoraj normalnie se grałem na kierownicy i free tracku a dzisiaj mi freetracka ets nie wyłapuje. Wie ktoś czemu?Siema wie ktoś dlaczego dzisiaj nagle przestał mi działać freetrack w ets 2? Bo wczoraj normalnie se grałem na kierownicy i free tracku a dzisiaj mi freetracka ets nie wyłapuje. Wie ktoś czemu?0 Komentarzy 0 Udostępnienia 177 Wyświetleń