LukTech
Wyszukaj wyniki
Zobacz wszystkie wyniki
  • Dołącz
    Zaloguj Zarejestruj
    Tryb dnia

Ścieżka

Poznaj nowe osoby z podobnymi zainteresowaniami!

• Użytkownicy
  • Grupy
  • Nietyczny_Oficer Kącik Muzyczny
    2025-06-11 19:32:55
    A w dzisiejszym kąciku muzycznym przenosimy się do polski. Dzisiaj zespół nazywany polską ABBĄ czyli Dwa plus Jeden. Piosenek stworzyli wiele, ale ja skupie się na tej która najbardziej przypomina mi o wakacjach, a bo to zawsze gdzieś w raidu brzdękało no i tak mi się skojarzyło. No to przed wami Dwa plus Jeden - Wielki Mały Człowiek

https://www.youtube.com/watch?v=u-rcLhgKU18
    A w dzisiejszym kąciku muzycznym przenosimy się do polski. Dzisiaj zespół nazywany polską ABBĄ czyli Dwa plus Jeden. Piosenek stworzyli wiele, ale ja skupie się na tej która najbardziej przypomina mi o wakacjach, a bo to zawsze gdzieś w raidu brzdękało no i tak mi się skojarzyło. No to przed wami Dwa plus Jeden - Wielki Mały Człowiek https://www.youtube.com/watch?v=u-rcLhgKU18
    6
    0 Komentarze 0 Udostępnienia
    Zaloguj się by móc komentować, lajkować oraz udostępniać treści na stronie
  • trssimon zaktualizował/a zdjęcie profilowe
    2025-06-11 20:16:16
  • Grul
    2025-06-11 20:22:58
    Ten post pisze jako przestrogę... Uważajcie na kiepskie serwisy klimatyzacji. Koledze właśnie eksplodowało auto. Wracał z serwisu klimatyzacji, nagle eksplodowało coś z przodu. Na szczęście pożar który potem z tego wyniknął udało się ugasić gaśnicą. Co się stało? Otóż eksplodował skraplacz, rozsadziło wszystko na około (zderzak, maskę itp.) nie wiem co więcej bo mnie przy tym aucie nie było. Natomiast dlaczego tak się stało? Prawdopodobnie zastosowano zły gaz, samochód jest przygotowany do gazu R134a a prawdopodobnie albo jakiegoś izobutanu nabito albo nowszego, bardziej wybuchowego. Uważajcie na siebie i pilnujcie jakiego gazu wam nabijają żeby nie doszło do nieszczęścia!
    Ten post pisze jako przestrogę... Uważajcie na kiepskie serwisy klimatyzacji. Koledze właśnie eksplodowało auto. Wracał z serwisu klimatyzacji, nagle eksplodowało coś z przodu. Na szczęście pożar który potem z tego wyniknął udało się ugasić gaśnicą. Co się stało? Otóż eksplodował skraplacz, rozsadziło wszystko na około (zderzak, maskę itp.) nie wiem co więcej bo mnie przy tym aucie nie było. Natomiast dlaczego tak się stało? Prawdopodobnie zastosowano zły gaz, samochód jest przygotowany do gazu R134a a prawdopodobnie albo jakiegoś izobutanu nabito albo nowszego, bardziej wybuchowego. Uważajcie na siebie i pilnujcie jakiego gazu wam nabijają żeby nie doszło do nieszczęścia!
    5
    3 Komentarze 0 Udostępnienia
  • trssimon zaktualizował/a tło
    2025-06-11 20:24:04
    2
  • Grzeniu dodał zdjęcie
    2025-06-11 20:31:43
    A wy pamiętacie o serwisie w kiblu?😆
    A wy pamiętacie o serwisie w kiblu?😆
    9
  • Zajec dodał zdjęcie
    2025-06-11 22:18:16
    10
  • sklokoloko Muzyczna grupa
    2025-06-11 23:17:32
    https://www.youtube.com/watch?v=TO_j52r13yY
    https://www.youtube.com/watch?v=TO_j52r13yY
    9
    1 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Grul dodał zdjęcie
    2025-06-12 05:03:01
    Koniec walki!! SCT zostało przegłosowane i wchodzi od 01.01.2026 roku. Wymogi: 2005 i w górę dla benzyn i 2015 i w górę dla diesli...

Warto wspomnieć że nie obyło się bez gigantycznych protestów ze strony mieszkańców, te jednak ignorowano a mediom które nie są związane z rządem dosłownie pluto w twarz... Wprawdzie w mieście były rozwieszane plakaty promujące SCT, ale jak się okazało nasz wspaniały rząd kupił plakaty promujące SCT ale nikt nie chciał ich u siebie rozwiesić. Nie udało się też zwerbowanie influencerów do promocji strefy, według niezależnych ankiet aż 84% obywateli strefy nie chce.

Faktem jest też to że radni PO sobie to doskonałe przekminili, wiedzieli że stara dziurawa ustawa wchodzi 01.07.2025 roku, a wiedzieli że opozycja im się postawi. Zaczekali więc do teraz, stawiając ich pod ścianą. No cóż, zobaczymy, na szczęście wymogi nie dotyczą aut już zarejestrowanych na terenie Krakowa
    Koniec walki!! SCT zostało przegłosowane i wchodzi od 01.01.2026 roku. Wymogi: 2005 i w górę dla benzyn i 2015 i w górę dla diesli... Warto wspomnieć że nie obyło się bez gigantycznych protestów ze strony mieszkańców, te jednak ignorowano a mediom które nie są związane z rządem dosłownie pluto w twarz... Wprawdzie w mieście były rozwieszane plakaty promujące SCT, ale jak się okazało nasz wspaniały rząd kupił plakaty promujące SCT ale nikt nie chciał ich u siebie rozwiesić. Nie udało się też zwerbowanie influencerów do promocji strefy, według niezależnych ankiet aż 84% obywateli strefy nie chce. Faktem jest też to że radni PO sobie to doskonałe przekminili, wiedzieli że stara dziurawa ustawa wchodzi 01.07.2025 roku, a wiedzieli że opozycja im się postawi. Zaczekali więc do teraz, stawiając ich pod ścianą. No cóż, zobaczymy, na szczęście wymogi nie dotyczą aut już zarejestrowanych na terenie Krakowa
    5
    6 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Luksor dodał/a 2 zdjęcia
    2025-06-12 08:16:33
    15
    2 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Luksor dodał zdjęcie
    2025-06-12 13:55:59
    Praktyka czyni mistrza
    Praktyka czyni mistrza