LukTech
Wyszukaj wyniki
Zobacz wszystkie wyniki
  • Dołącz
    Zaloguj Zarejestruj
    Tryb dnia

Ścieżka

Poznaj nowe osoby z podobnymi zainteresowaniami!

• Użytkownicy
  • Grupy
  • Nietyczny_Oficer Kącik Muzyczny
    2025-06-10 19:36:47
    A w dzisiejszym (wczorajszym) kąciku muzycznym zapraszam w klimaty Italo Disco. Nie przenosimy się jednak do włoch, a do naszych zachodnich sąsiadów czyli do Niemiec. Wiadomo, Modern Talking, Bad Boys Blue, Sandra itp itd. Ale dzisiaj coś o czym szczerze mówiąc zapomniałem do czasu jak nie usłyszałem tego dzisiaj w radiu. Przed wami Gina T. - Tokyo By Night

https://www.youtube.com/watch?v=ivPtEYHSqXo
    A w dzisiejszym (wczorajszym) kąciku muzycznym zapraszam w klimaty Italo Disco. Nie przenosimy się jednak do włoch, a do naszych zachodnich sąsiadów czyli do Niemiec. Wiadomo, Modern Talking, Bad Boys Blue, Sandra itp itd. Ale dzisiaj coś o czym szczerze mówiąc zapomniałem do czasu jak nie usłyszałem tego dzisiaj w radiu. Przed wami Gina T. - Tokyo By Night https://www.youtube.com/watch?v=ivPtEYHSqXo
    6
    0 Komentarze 0 Udostępnienia
    Zaloguj się by móc komentować, lajkować oraz udostępniać treści na stronie
  • Nietyczny_Oficer Kącik Muzyczny
    2025-06-10 19:50:41
    A w dzisiejszym kąciku muzycznym pozostajemy u naszych zachodnich sąsiadów lecz zmieniamy klimaty na eurodnace. Piosenka chyba każdemu doskonale znana więc myślę że z racji rozpoczęcia sezonu na jazdę z opuszczonymi szybami można się pokusić o jej przypomnienie. Wiele pewnie kojarzy ją z tego mema co se 2 ryby tańczą pod wodą do jakichś hiszpańskich napisów, przynajmniej ja ją z tym kojarzę. Przed wami Loona - Bailando

https://www.youtube.com/watch?v=VtkFykbcoa4
    A w dzisiejszym kąciku muzycznym pozostajemy u naszych zachodnich sąsiadów lecz zmieniamy klimaty na eurodnace. Piosenka chyba każdemu doskonale znana więc myślę że z racji rozpoczęcia sezonu na jazdę z opuszczonymi szybami można się pokusić o jej przypomnienie. Wiele pewnie kojarzy ją z tego mema co se 2 ryby tańczą pod wodą do jakichś hiszpańskich napisów, przynajmniej ja ją z tym kojarzę. Przed wami Loona - Bailando https://www.youtube.com/watch?v=VtkFykbcoa4
    9
    2 Komentarze 0 Udostępnienia
  • ArekKomunikacjiMiejskiej zaktualizował/a zdjęcie profilowe
    2025-06-10 20:48:44
    1
  • ArekKomunikacjiMiejskiej zaktualizował/a tło
    2025-06-10 20:49:30
  • Grzeniu dodał film
    2025-06-11 10:25:24
    Mmm😊
    Mmm😊
    10
    57 3 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Kolanko zaktualizował/a tło
    2025-06-11 13:12:27
  • Frinn_er dodał/a 10 zdjęcia & Czuje się Usatysfakcjonowany
    2025-06-11 13:57:44
    Ja i moje pomysły to po prostu...
    Zachciało mi się uzbroić swoje w203 w oryginalny pakiet chromu.
    Ze względu na to że wiele osób jak sprzedaje te listwy to woła miliony a o niektóre ciężko żeby dostać w dobrym stanie, machnąłem ręką i kupiłem listwy do MALOWANIA.
    Sam się tego podjąłem, na początku nie byłem pewnie co do swojej pracy ale teraz po pierwszych elementach się utwierdziłem że coś takiego mogę zrobić.
    I tak oto nakupiłem wszystkie listwy na drzwi, zderzaki oraz błotniki i sam majsterkuje.
    Jak na osobę co się w tym kompletnie nie zna myślę wyszło na prawdę dobrze, poza tym maluję sprayami dobranymi odpowiednio pod kolor i kod lakieru.
    Dzisiaj doszły mi kolejne elementy układanki czyli listwy na zderzak przód .

Dajcie znać co o tym sądzicie.
    Ja i moje pomysły to po prostu... Zachciało mi się uzbroić swoje w203 w oryginalny pakiet chromu. Ze względu na to że wiele osób jak sprzedaje te listwy to woła miliony a o niektóre ciężko żeby dostać w dobrym stanie, machnąłem ręką i kupiłem listwy do MALOWANIA. Sam się tego podjąłem, na początku nie byłem pewnie co do swojej pracy ale teraz po pierwszych elementach się utwierdziłem że coś takiego mogę zrobić. I tak oto nakupiłem wszystkie listwy na drzwi, zderzaki oraz błotniki i sam majsterkuje. Jak na osobę co się w tym kompletnie nie zna myślę wyszło na prawdę dobrze, poza tym maluję sprayami dobranymi odpowiednio pod kolor i kod lakieru. Dzisiaj doszły mi kolejne elementy układanki czyli listwy na zderzak przód . Dajcie znać co o tym sądzicie.
    +6
    7
  • MaciejMeh2
    2025-06-11 15:56:41
    Dziś wrzucam piosenkę jednego z moich ulubionych duetów początku lat 2000. Szkoda że Kukiz wymienił muzykę na politykę bo piosenkarzem moim zdaniem był lepszym https://youtu.be/7FucYQkM8bI?si=ktUGeoeigkp-L2e7
    Dziś wrzucam piosenkę jednego z moich ulubionych duetów początku lat 2000. Szkoda że Kukiz wymienił muzykę na politykę bo piosenkarzem moim zdaniem był lepszym https://youtu.be/7FucYQkM8bI?si=ktUGeoeigkp-L2e7
    3
    1 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Grzeniu dodał zdjęcie & Słucha Urszula - Rysa na Szkle
    2025-06-11 16:02:57
    Coś z tego będzie...
    Caddy w poniedziałek w końcu się doczeka nowej poduszki, i przednich przewodów elastycznych, oraz przy okazji nowego płynu.
    Coś z tego będzie... Caddy w poniedziałek w końcu się doczeka nowej poduszki, i przednich przewodów elastycznych, oraz przy okazji nowego płynu.
    5
  • Grzeniu dodał/a 20 zdjęcia
    2025-06-11 18:50:44
    +16
    7
  • Pokazywanie (19821-19830 z 19892)
  • «
  • Wstecz