LukTech
Wyszukaj wyniki
Zobacz wszystkie wyniki
  • Dołącz
    Zaloguj Zarejestruj
    Tryb dnia

Ścieżka

Poznaj nowe osoby z podobnymi zainteresowaniami!

• Użytkownicy
  • Grupy
  • Nietyczny_Oficer Kącik Muzyczny
    2025-05-11 19:10:31
    Trwa głosowanie na TOP Wszeczhcasów, info w postach niżej

Z góry przepraszam za nieobceność kącika w ten weekend ale wyjazd, sprawy rodzinne itp itd.

A w dzisiejszym kąciku muzycznym zawiatamy na polskie podwórko lat 80. Lata 80 w polsce to oczywiście rozkwit szeroko pojętego rocka i jego wszystkich alternatyw i odskoczni w bok. Dzisiaj piosenka która przez cenuzrę nie mogła być zagrana w radiu, a jednak została. Przez tydzień była wielkim hitem w Polskim Radiu bo pewien redaktor był na urlopie. Przez co udało się ją przemycić na anetne. Kiedy powrócił z urlopu chciał wyjaśnień które niestety nic nie dały a piosenka z anetny zniknęła. Cenzura też wymusiła zmianę tytułu, mimo to zespól na koncertach używał pierwotnego tytułu. Przed wami Oddział Zamknięty - Andzia

https://www.youtube.com/watch?v=r-v2QLmAmOs&ab_channel=RockeJunior92
    Trwa głosowanie na TOP Wszeczhcasów, info w postach niżej Z góry przepraszam za nieobceność kącika w ten weekend ale wyjazd, sprawy rodzinne itp itd. A w dzisiejszym kąciku muzycznym zawiatamy na polskie podwórko lat 80. Lata 80 w polsce to oczywiście rozkwit szeroko pojętego rocka i jego wszystkich alternatyw i odskoczni w bok. Dzisiaj piosenka która przez cenuzrę nie mogła być zagrana w radiu, a jednak została. Przez tydzień była wielkim hitem w Polskim Radiu bo pewien redaktor był na urlopie. Przez co udało się ją przemycić na anetne. Kiedy powrócił z urlopu chciał wyjaśnień które niestety nic nie dały a piosenka z anetny zniknęła. Cenzura też wymusiła zmianę tytułu, mimo to zespól na koncertach używał pierwotnego tytułu. Przed wami Oddział Zamknięty - Andzia https://www.youtube.com/watch?v=r-v2QLmAmOs&ab_channel=RockeJunior92
    6
    0 Komentarze 0 Udostępnienia
    Zaloguj się by móc komentować, lajkować oraz udostępniać treści na stronie
  • Grul dodał/a 4 zdjęcia
    2025-05-11 21:16:42
    Dzisiaj oprócz mycia C5, udało się założyć światła dzienne w Pandzie a na koniec grilla

A wy jak spędziliście weekend?
    Dzisiaj oprócz mycia C5, udało się założyć światła dzienne w Pandzie a na koniec grilla A wy jak spędziliście weekend?
    5
    9 Komentarze 0 Udostępnienia
  • zjawa1993 dodał/a 6 zdjęcia
    2025-05-12 19:01:34
    Moje niedawne znalezisko. Porzucony SAAB 9000 griffin z silnikiem 2.3T i SAAB 9000 CDE obok (ten pod pokrowcem). Podjąłem próbę kontaktu z właścicielem. Udało się, niestety po zapytaniu o stan techniczny i dokumenty odpowiedział "niebawem dam znać" i tak czekam od prawie dwóch miesięcy. Mam nadzieję, że jednak w końcu da znać i uda mi się odratować oba samochody.

Edit: Przepraszam za jakość ale niestety tylko taką kamerą w telefonie dysponuję a średnio radzi sobie z jakimkolwiek świtałem
    Moje niedawne znalezisko. Porzucony SAAB 9000 griffin z silnikiem 2.3T i SAAB 9000 CDE obok (ten pod pokrowcem). Podjąłem próbę kontaktu z właścicielem. Udało się, niestety po zapytaniu o stan techniczny i dokumenty odpowiedział "niebawem dam znać" i tak czekam od prawie dwóch miesięcy. Mam nadzieję, że jednak w końcu da znać i uda mi się odratować oba samochody. Edit: Przepraszam za jakość ale niestety tylko taką kamerą w telefonie dysponuję a średnio radzi sobie z jakimkolwiek świtałem :/
    +2
    5
    1 Komentarze 0 Udostępnienia
  • zjawa1993 zaktualizował/a zdjęcie profilowe
    2025-05-12 19:04:05
    3
  • zjawa1993 zaktualizował/a tło
    2025-05-12 19:04:24
    3
  • Grzeniu dodał film
    2025-05-12 20:20:59
    Takie tam wieczorne szykowanie się pod serwis w Passacie...
    Takie tam wieczorne szykowanie się pod serwis w Passacie...
    8
    48 3 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Zajec
    2025-05-12 23:16:40
    A dzisiaj pouczymy się razem hiszpańskiego alfabetu 🤣

https://youtu.be/Z7R-QkOXgcU?feature=shared
    A dzisiaj pouczymy się razem hiszpańskiego alfabetu 🤣 https://youtu.be/Z7R-QkOXgcU?feature=shared
    5
  • Nietyczny_Oficer zaktualizował/a tło
    2025-05-13 10:37:12
    7
  • Nietyczny_Oficer Kącik Muzyczny
    2025-05-13 10:42:20
    A w dzisiejszym (przedwczorajszym) kąciku muzycznym z okazji 44rocznicy śmierci Legendy muzyki rege zaglądamy do bibliografi tegoż to artysty. Mowa oczywiście o Bobie Marley-u którego rocznica śmierci przypadła na 11maja. To już 44lata bez mistrza muzyki rege. Zmarł w wieku 36lat więc bardzo młodziutko. Odziwo ma swój polski akcent ponieważ jego Fiat 126p którym jeździł znajduje się w Muzeum w Oławie, ciekawe jak bardzo pachnie marysią w nim. Przed wami Bob Marley & The Wailers - Could You Be Loved

https://www.youtube.com/watch?v=1ti2YCFgCoI&ab_channel=BobMarleyVEVO
    A w dzisiejszym (przedwczorajszym) kąciku muzycznym z okazji 44rocznicy śmierci Legendy muzyki rege zaglądamy do bibliografi tegoż to artysty. Mowa oczywiście o Bobie Marley-u którego rocznica śmierci przypadła na 11maja. To już 44lata bez mistrza muzyki rege. Zmarł w wieku 36lat więc bardzo młodziutko. Odziwo ma swój polski akcent ponieważ jego Fiat 126p którym jeździł znajduje się w Muzeum w Oławie, ciekawe jak bardzo pachnie marysią w nim. Przed wami Bob Marley & The Wailers - Could You Be Loved https://www.youtube.com/watch?v=1ti2YCFgCoI&ab_channel=BobMarleyVEVO
    5
  • Nietyczny_Oficer dodał zdjęcie Kącik Muzyczny
    2025-05-13 10:45:14
    No i tradycyjnie głosujemy na top tygodnia, peirwszy top w maju
    No i tradycyjnie głosujemy na top tygodnia, peirwszy top w maju
    2
    3
    2
    9
    1