• Witma tacie wyrwała się piła ma ktoś pomysł jak naprawić kolor to K218 GG black andromeda
    Witma tacie wyrwała się piła ma ktoś pomysł jak naprawić kolor to K218 GG black andromeda
    4 Komentarze 0 Udostępnienia
  • A w dzisiejszym kąciku muzycznym pozostajemy w polskich klimatach jednak zmieniamy nieco klimaty. Dzisiaj rok 1989 bo z tego roku pochodzi album na którym znajduje się dzisiejsza piosenka. Jest to niezapomniana Maanam a piosenka jest chyba dość zapomniana. Na liście trójki znajdowała się przez 7tygodni, nie jest to dużo, ale warto napomnieć jeśli mówimy o popularności. Przed wami Maanam - Bądź Taka Nie Bądź Taka

https://www.youtube.com/watch?v=Q5K4129Dsv8&ab_channel=Maanam-Topic
    A w dzisiejszym kąciku muzycznym pozostajemy w polskich klimatach jednak zmieniamy nieco klimaty. Dzisiaj rok 1989 bo z tego roku pochodzi album na którym znajduje się dzisiejsza piosenka. Jest to niezapomniana Maanam a piosenka jest chyba dość zapomniana. Na liście trójki znajdowała się przez 7tygodni, nie jest to dużo, ale warto napomnieć jeśli mówimy o popularności. Przed wami Maanam - Bądź Taka Nie Bądź Taka https://www.youtube.com/watch?v=Q5K4129Dsv8&ab_channel=Maanam-Topic
    6
    0 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Udało się wymyślić zamówiłem taki zestaw zapeawkowy do podłób czarny i fajrant
    Udało się wymyślić zamówiłem taki zestaw zapeawkowy do podłób czarny i fajrant
  • A w dzisiejszym kąciku muzycznym pozostajemy dalej przy muzyce polskiej lecz cofamy się o 2 lata. 1987, dobry to był rok dla muzyki na świecie i w polsce. Piosenka z wodą bo w tytule mamy jezioro, a przy dzisiejszej pogodzie to myślę że by pasowało. Co do brzemienia, Syntezatory z których wtedy ten zespół słynął, brzmienie nowej fali z lekką nutką rocka, no myślę że teraz to każdy wie o jaki zespół chodzi. Przed wami Bajm - Jezioro szczęścia

https://www.youtube.com/watch?v=BzWoQspCQSs&ab_channel=Facet3417
    A w dzisiejszym kąciku muzycznym pozostajemy dalej przy muzyce polskiej lecz cofamy się o 2 lata. 1987, dobry to był rok dla muzyki na świecie i w polsce. Piosenka z wodą bo w tytule mamy jezioro, a przy dzisiejszej pogodzie to myślę że by pasowało. Co do brzemienia, Syntezatory z których wtedy ten zespół słynął, brzmienie nowej fali z lekką nutką rocka, no myślę że teraz to każdy wie o jaki zespół chodzi. Przed wami Bajm - Jezioro szczęścia https://www.youtube.com/watch?v=BzWoQspCQSs&ab_channel=Facet3417
    5
  • A w tym tygodniu jazda po Hiszpanii,wsm przypomina ona mocno trasy z Ameryki jak pokazują że jedziesz autostrada /landem przez ileś km w linii prostej 😜
    A w tym tygodniu jazda po Hiszpanii,wsm przypomina ona mocno trasy z Ameryki jak pokazują że jedziesz autostrada /landem przez ileś km w linii prostej 😜
    7
    1 Komentarze 0 Udostępnienia
  • No data
    No data
    8
    2 Komentarze 0 Udostępnienia
  • 🌱
    🌱
    9
    147 1 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Dzień dobry wszystkim,
    Tam post jest skierowany szczególnie dla moich stałych odbiorców ale i również dla osób, które chciałyby dowiedzieć się co tam ciekawego u mnie i dlaczego nie ma filmów.
    A więc Przez ostatnie kilka tygodni mocno tajhardowałem zbierając pieniążki.
    Postanowiłem sobie już w zeszłym roku że w 2025 chce zobaczyć troche świata.
    Być może wspominałem już kiedys że w 2024 sie zacznie coś zmieniać i tak było. Teraz w następnym roku zmienia się dużo ale wciąz za mało.

A więc to zwiastuje też pewne nowości na kanale, przy autach trochce jeszcze na pewno porobie. Wciąż dokańczam clk, Tata aktualnie zakazał coś robić do póki nie wróci za jakis czas bo nagwintowac chce pod tablice rejestracyjną tylną klape, i czekam na plasticzek mocujący osłone przedniego słupka z grecji aż.

Także prosze Państwa, na gry nie liczcie aczkolwiek wielokrotnie mysle żeby coś z nimi zwiazanego porobić ale nie wiem co, i tak samo jak mam ochote to robić równocześnie nie mam.

Niedługo pochwale sie swoją pierwszą w życiu wycieczka za granice. Która być może jeśli spotka sie z pozytywnym odbiorem tutaj pojawi sie jako film na kanale. Może pierwszy z nowej serii. Podrożniczej?
    Wszystkiego dobrego.
    Dzień dobry wszystkim, Tam post jest skierowany szczególnie dla moich stałych odbiorców ale i również dla osób, które chciałyby dowiedzieć się co tam ciekawego u mnie i dlaczego nie ma filmów. A więc Przez ostatnie kilka tygodni mocno tajhardowałem zbierając pieniążki. Postanowiłem sobie już w zeszłym roku że w 2025 chce zobaczyć troche świata. Być może wspominałem już kiedys że w 2024 sie zacznie coś zmieniać i tak było. Teraz w następnym roku zmienia się dużo ale wciąz za mało. A więc to zwiastuje też pewne nowości na kanale, przy autach trochce jeszcze na pewno porobie. Wciąż dokańczam clk, Tata aktualnie zakazał coś robić do póki nie wróci za jakis czas bo nagwintowac chce pod tablice rejestracyjną tylną klape, i czekam na plasticzek mocujący osłone przedniego słupka z grecji aż. Także prosze Państwa, na gry nie liczcie aczkolwiek wielokrotnie mysle żeby coś z nimi zwiazanego porobić ale nie wiem co, i tak samo jak mam ochote to robić równocześnie nie mam. Niedługo pochwale sie swoją pierwszą w życiu wycieczka za granice. Która być może jeśli spotka sie z pozytywnym odbiorem tutaj pojawi sie jako film na kanale. Może pierwszy z nowej serii. Podrożniczej? Wszystkiego dobrego.
    51
    21 Komentarze 0 Udostępnienia
  • 500223416
    Zachęcam do głuchych telefonów i jakiś głupich sms-ów. Pełna dowolność

Ta osoba robi sobie żarty piszę głupie komentarze i daje bezsensowne reakcje wszędzie gdzie to możliwe
    500223416 Zachęcam do głuchych telefonów i jakiś głupich sms-ów. Pełna dowolność Ta osoba robi sobie żarty piszę głupie komentarze i daje bezsensowne reakcje wszędzie gdzie to możliwe
    3
    5 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Gato
    Gato
    10