LukTech
Wyszukaj wyniki
Zobacz wszystkie wyniki
  • Dołącz
    Zaloguj Zarejestruj
    Tryb dnia

Ścieżka

Poznaj nowe osoby z podobnymi zainteresowaniami!

• Użytkownicy
  • Grupy
  • sklokoloko Muzyczna grupa
    2025-04-19 20:39:11
    kolejne arcydzieło
    kolejne arcydzieło
    6
    3 Komentarze 0 Udostępnienia
    Zaloguj się by móc komentować, lajkować oraz udostępniać treści na stronie
  • Nietyczny_Oficer Kącik Muzyczny
    2025-04-19 21:01:19
    A w dzisiejszym kąciku muzycznym, na zakończenie soboty klimaty italo disco. Tydzień ten obfity w rózności muzyczne to i nie może zabrkanąć jednego z lepszych jak nie najlepszego gatunku muzyki do tańca na imprezach. Chodź sezon na letnio wiosenne potańcówki zacznie się dopiero po wielkanocy, warto przygotować repertuar już dzisiaj. Dzisiaj najbardziej znana piosenka artystki, więc bez zbędnego przedłużania. Przed wami Jessica - Like a burning Star

https://www.youtube.com/watch?v=_w4sx22fnac&ab_channel=GordonToken
    A w dzisiejszym kąciku muzycznym, na zakończenie soboty klimaty italo disco. Tydzień ten obfity w rózności muzyczne to i nie może zabrkanąć jednego z lepszych jak nie najlepszego gatunku muzyki do tańca na imprezach. Chodź sezon na letnio wiosenne potańcówki zacznie się dopiero po wielkanocy, warto przygotować repertuar już dzisiaj. Dzisiaj najbardziej znana piosenka artystki, więc bez zbędnego przedłużania. Przed wami Jessica - Like a burning Star https://www.youtube.com/watch?v=_w4sx22fnac&ab_channel=GordonToken
    7
    0 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Luksasz
    2025-04-19 22:12:33
    Witam czy ma ktoś jakąś sprawdzoną wtyczkę do przeglądarki tak aby YT nie kazał mi skanować i wysyłać im zdjęcia dowodu osobistego tylko dlatego że chcę obejrzeć film?
    Witam czy ma ktoś jakąś sprawdzoną wtyczkę do przeglądarki tak aby YT nie kazał mi skanować i wysyłać im zdjęcia dowodu osobistego tylko dlatego że chcę obejrzeć film?
    2 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Luksor dodał zdjęcie
    2025-04-20 01:46:30
    Ja już zwątpiłem ale może ktoś znajdzie w pieniądzach mniejszych niż 4000...

Poszukuję radia Becker Mexico 2000 BE1436 albo jakieś metody Jak zamienić to radio żeby podłączyć jakieś inne kody ISO z wtyczek DIN.
    Przeglądałem a Przynajmniej próbowałem znaleźć schematy Którędy idzie dźwięk ale to jest takie ustrojstwo że chyba jestem skazana żeby wydać 5000 na samo radio co jest dla mnie niedorzeczne i przesadzone.
    Jako ciekawostka dopowiem że to radio składa się z dwóch części Jedna jest w bagażniku a druga jest z przodu, i obydwie jednostki muszą być ze sobą zgodne a więc do mnie pasuje tylko najpewniej be1436.

Widziałem te adaptery po 30 zł na Allegro albo nawet za 200 zł Tylko wydaje mi się że nie za bardzo uruchomię Dzięki nim chociażby Audio 10 CD które posiadam, Bo mam wrażenie że przez tą okrągłą dziwną wtyczkę idzie Dźwięk albo przynajmniej jakiś sygnał do tej puszki w bagażniku która jest drugą częścią tego radia. Chciałbym tylko posłuchać jak brzmi ponad 30-letnie nagłośnienie bose....
    Ja już zwątpiłem ale może ktoś znajdzie w pieniądzach mniejszych niż 4000... Poszukuję radia Becker Mexico 2000 BE1436 albo jakieś metody Jak zamienić to radio żeby podłączyć jakieś inne kody ISO z wtyczek DIN. Przeglądałem a Przynajmniej próbowałem znaleźć schematy Którędy idzie dźwięk ale to jest takie ustrojstwo że chyba jestem skazana żeby wydać 5000 na samo radio co jest dla mnie niedorzeczne i przesadzone. Jako ciekawostka dopowiem że to radio składa się z dwóch części Jedna jest w bagażniku a druga jest z przodu, i obydwie jednostki muszą być ze sobą zgodne a więc do mnie pasuje tylko najpewniej be1436. Widziałem te adaptery po 30 zł na Allegro albo nawet za 200 zł Tylko wydaje mi się że nie za bardzo uruchomię Dzięki nim chociażby Audio 10 CD które posiadam, Bo mam wrażenie że przez tą okrągłą dziwną wtyczkę idzie Dźwięk albo przynajmniej jakiś sygnał do tej puszki w bagażniku która jest drugą częścią tego radia. Chciałbym tylko posłuchać jak brzmi ponad 30-letnie nagłośnienie bose....
    5
    11 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Grzeniu
    2025-04-20 07:56:47
    Nawzajem.
    Nawzajem.
    10 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Nietyczny_Oficer Kącik Muzyczny
    2025-04-20 10:43:52
    Kochani, wesołego smacznego jajka, szczęsliwego nawzajem czy coś. Żeby tradycji stało się zadośc posłuchajmy sobie pieśni kościelnej

https://www.youtube.com/watch?v=1rjcs1WWlQU&ab_channel=technojesusVEVO
    Kochani, wesołego smacznego jajka, szczęsliwego nawzajem czy coś. Żeby tradycji stało się zadośc posłuchajmy sobie pieśni kościelnej https://www.youtube.com/watch?v=1rjcs1WWlQU&ab_channel=technojesusVEVO
    7
    0 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Grul dodał film
    2025-04-20 15:24:53
    Macie kino absultne na poprawę humoru w święta
    Macie kino absultne na poprawę humoru w święta
    8
    50 0 Komentarze 0 Udostępnienia
  • MaciejMeh2 & Słucha Zespołu IRA
    2025-04-20 17:43:37