Ja już zwątpiłem ale może ktoś znajdzie w pieniądzach mniejszych niż 4000...

Poszukuję radia Becker Mexico 2000 BE1436 albo jakieś metody Jak zamienić to radio żeby podłączyć jakieś inne kody ISO z wtyczek DIN.
Przeglądałem a Przynajmniej próbowałem znaleźć schematy Którędy idzie dźwięk ale to jest takie ustrojstwo że chyba jestem skazana żeby wydać 5000 na samo radio co jest dla mnie niedorzeczne i przesadzone.
Jako ciekawostka dopowiem że to radio składa się z dwóch części Jedna jest w bagażniku a druga jest z przodu, i obydwie jednostki muszą być ze sobą zgodne a więc do mnie pasuje tylko najpewniej be1436.

Widziałem te adaptery po 30 zł na Allegro albo nawet za 200 zł Tylko wydaje mi się że nie za bardzo uruchomię Dzięki nim chociażby Audio 10 CD które posiadam, Bo mam wrażenie że przez tą okrągłą dziwną wtyczkę idzie Dźwięk albo przynajmniej jakiś sygnał do tej puszki w bagażniku która jest drugą częścią tego radia. Chciałbym tylko posłuchać jak brzmi ponad 30-letnie nagłośnienie bose....
Ja już zwątpiłem ale może ktoś znajdzie w pieniądzach mniejszych niż 4000... Poszukuję radia Becker Mexico 2000 BE1436 albo jakieś metody Jak zamienić to radio żeby podłączyć jakieś inne kody ISO z wtyczek DIN. Przeglądałem a Przynajmniej próbowałem znaleźć schematy Którędy idzie dźwięk ale to jest takie ustrojstwo że chyba jestem skazana żeby wydać 5000 na samo radio co jest dla mnie niedorzeczne i przesadzone. Jako ciekawostka dopowiem że to radio składa się z dwóch części Jedna jest w bagażniku a druga jest z przodu, i obydwie jednostki muszą być ze sobą zgodne a więc do mnie pasuje tylko najpewniej be1436. Widziałem te adaptery po 30 zł na Allegro albo nawet za 200 zł Tylko wydaje mi się że nie za bardzo uruchomię Dzięki nim chociażby Audio 10 CD które posiadam, Bo mam wrażenie że przez tą okrągłą dziwną wtyczkę idzie Dźwięk albo przynajmniej jakiś sygnał do tej puszki w bagażniku która jest drugą częścią tego radia. Chciałbym tylko posłuchać jak brzmi ponad 30-letnie nagłośnienie bose....
5
11 Komentarze 0 Udostępnienia