• Ah ta ekologia 🤣
    Ah ta ekologia 🤣
    6
    0 Komentarze 0 Udostępnienia
  • 📢 Hej kierowcy, od wersji 0.35 kończymy wsparcie dla wersji systemu Windows starszych niż Windows 10.

Aby uzyskać więcej informacji, przeczytaj ten wpis na blogu ⤵️
    https://bng.gg/win7-win8-ubuntu20-deprecation Dla mnie jest to źle
    📢 Hej kierowcy, od wersji 0.35 kończymy wsparcie dla wersji systemu Windows starszych niż Windows 10. Aby uzyskać więcej informacji, przeczytaj ten wpis na blogu ⤵️ https://bng.gg/win7-win8-ubuntu20-deprecation Dla mnie jest to źle
    BNG.GG
    Important update regarding support for Windows 7, 8, 8.1, and Ubuntu 20.04
    Important update regarding support for Windows 7, 8, 8.1, and Ubuntu 20.04
    4
    1 Komentarze 0 Udostępnienia
  • O huh
    O huh
    7
  • A w dzisiejszym kąciku muzycznym klimaty italo disco. Sam jestem pod wrażeniem że tej piosenki jeszcze nie było i dla pewności przejrzałem każdy post kącika muzycznego i tak, nie było. No co ja mogę powiedzieć, autor jest twórcą jednego Hitu, tego dzisiejszego a jego reszta piosenek to raczej margines muzyki Italo Disco. No nie jest to Savage czyli legenda italo disco ale piosenka znana i bardzo przyjemna. Przed wami Miko Mission - How Old are You

https://www.youtube.com/watch?v=aSQPAHJkyDU&ab_channel=FucsStudio
    A w dzisiejszym kąciku muzycznym klimaty italo disco. Sam jestem pod wrażeniem że tej piosenki jeszcze nie było i dla pewności przejrzałem każdy post kącika muzycznego i tak, nie było. No co ja mogę powiedzieć, autor jest twórcą jednego Hitu, tego dzisiejszego a jego reszta piosenek to raczej margines muzyki Italo Disco. No nie jest to Savage czyli legenda italo disco ale piosenka znana i bardzo przyjemna. Przed wami Miko Mission - How Old are You https://www.youtube.com/watch?v=aSQPAHJkyDU&ab_channel=FucsStudio
    3
  • Jakbyście się zastanawiali gdzie jeżdżą mieszkańcy Kairu to mamy podgląd. Jakaś niewiasta użyła mojego adresu icloud w DiDi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Jakbyście się zastanawiali gdzie jeżdżą mieszkańcy Kairu to mamy podgląd. Jakaś niewiasta użyła mojego adresu icloud w DiDi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    3
    0 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Czyś czyś

Dzisiaj korzystając z fajnej pogody czyszczenie EGR i wymiana czujnika ciśnienia doładowania. Troszkę roboty było ale jest efekt. Po diagnostyce winna była zapchana rurka między kolektorem a czujnikiem. Kto by pomyślał że turbina plująca olejem, nagar i małe średnice przewodów mogą skutkować elegancką mazią w miejscu którym co najwyżej można wyczyścić struną

Do "wyczyszczenia" kolektora potrzebne były tylko trzy kieliszki nafty, zapalniczka i duużo wolnego czasu mile spędzonego przy akompaniamencie dwóch puszeczek piwa.
    Fajne efekty, aż babka przyleciała czemu chcę spalić plac hehe.
    Później nowe uszczelki, poskręcanie wszystkiego do kupy i wisienka na torcie wymiana filtrów i oleju.

Po błędzie śladu brak a auto rzuciło palenie po dokonanej naprawie. Lekarstwem było usunięcie adaptacji i auto wróciło do żywych.

Narazie to tyle z ciekawych akcji, dajcie znaka czy interesują Was takie wpisy od czasu do czasu. Narazie odmeldowuje się w sen zimowy na czas nieokreślony.
    Miłego dnia.
    Czyś czyś Dzisiaj korzystając z fajnej pogody czyszczenie EGR i wymiana czujnika ciśnienia doładowania. Troszkę roboty było ale jest efekt. Po diagnostyce winna była zapchana rurka między kolektorem a czujnikiem. Kto by pomyślał że turbina plująca olejem, nagar i małe średnice przewodów mogą skutkować elegancką mazią w miejscu którym co najwyżej można wyczyścić struną ;) Do "wyczyszczenia" kolektora potrzebne były tylko trzy kieliszki nafty, zapalniczka i duużo wolnego czasu mile spędzonego przy akompaniamencie dwóch puszeczek piwa. Fajne efekty, aż babka przyleciała czemu chcę spalić plac hehe. Później nowe uszczelki, poskręcanie wszystkiego do kupy i wisienka na torcie wymiana filtrów i oleju. Po błędzie śladu brak a auto rzuciło palenie po dokonanej naprawie. Lekarstwem było usunięcie adaptacji i auto wróciło do żywych. Narazie to tyle z ciekawych akcji, dajcie znaka czy interesują Was takie wpisy od czasu do czasu. Narazie odmeldowuje się w sen zimowy na czas nieokreślony. Miłego dnia.
    6 1 Komentarze 0 Udostępnienia