0 Komentarzy
0 Udostępnienia
113 Wyświetleń
Ścieżka
Zapraszamy do integracji z użytkownikami społeczności Luksora
-
Musisz zalogować się by móc komentować!
-
A gdyby tak WYMEHOLIĆ czwarty sezon i zrobić go od nowa bo właśnie dzisiaj wydupiem save.... ?A gdyby tak WYMEHOLIĆ czwarty sezon i zrobić go od nowa bo właśnie dzisiaj wydupiem save.... ?19 Komentarzy 0 Udostępnienia 135 Wyświetleń
20
-
0 Komentarzy 0 Udostępnienia 94 Wyświetleń
-
A mam do was kolejne pytanie. Jak jedziecie ca ciągnikiem rolniczym lub inną maszyną rolniczą i widzicie, że ma miga mu lewy kierunek i przymierza się do skrętu w lewo na pole to go wyprzedacie czy nie? (Pytanie w 100% prawdziwe i to nie jest żart) Jak ktoś nie rozumie pytania to mam filmik dla sprostowania pytania.A mam do was kolejne pytanie. Jak jedziecie ca ciągnikiem rolniczym lub inną maszyną rolniczą i widzicie, że ma miga mu lewy kierunek i przymierza się do skrętu w lewo na pole to go wyprzedacie czy nie? (Pytanie w 100% prawdziwe i to nie jest żart) Jak ktoś nie rozumie pytania to mam filmik dla sprostowania pytania.15 Komentarzy 0 Udostępnienia 93 Wyświetleń 598
-
Czy jest ktoś w posiadaniu albo może stworzyć łudząco podobny save z MSC który byłby na tym samym etapie Na jakim był ostatni zapis z tej gry rok temu?
Chyba wolałbym dokończyć tamto co byłoCzy jest ktoś w posiadaniu albo może stworzyć łudząco podobny save z MSC który byłby na tym samym etapie Na jakim był ostatni zapis z tej gry rok temu? Chyba wolałbym dokończyć tamto co było4 Komentarzy 0 Udostępnienia 95 Wyświetleń -
Czy mamy kogoś kto dysponuje czat GPT który wygenerowałby jakąś miniaturę ze screena z gry na przykład do Cities Skylines 2?Czy mamy kogoś kto dysponuje czat GPT który wygenerowałby jakąś miniaturę ze screena z gry na przykład do Cities Skylines 2?27 Komentarzy 0 Udostępnienia 95 Wyświetleń
-
Porsche PanameraPorsche Panamera0 Komentarzy 0 Udostępnienia 78 Wyświetleń1
-
0 Komentarzy 0 Udostępnienia 76 Wyświetleń
-
Backlight wlotów/awaryjek/start stop z pinu Vin na arduino połączony na usb a następne zdjęcie z wpiętym zasilaczem 12v 2amper. trochę średnio wygląda ale poprostu lepsze zdjęcia muszę zrobićBacklight wlotów/awaryjek/start stop z pinu Vin na arduino połączony na usb a następne zdjęcie z wpiętym zasilaczem 12v 2amper. trochę średnio wygląda ale poprostu lepsze zdjęcia muszę zrobić1 Komentarzy 0 Udostępnienia 62 Wyświetleń
3
-
Za dużo mętlik w głowie nie wiem Ostatecznie Co zrobić z tą serią nie wiem czy dzisiaj mam jeszcze trochę pracę na około siebie brak czasu na wszystko inne na około Nie mam kiedy usiąść do tego pomysłuZa dużo mętlik w głowie nie wiem Ostatecznie Co zrobić z tą serią nie wiem czy dzisiaj mam jeszcze trochę pracę na około siebie brak czasu na wszystko inne na około Nie mam kiedy usiąść do tego pomysłu1 Komentarzy 0 Udostępnienia 80 Wyświetleń