• 0 Komentarzy 0 Udostępnienia 113 Wyświetleń
  • A gdyby tak WYMEHOLIĆ czwarty sezon i zrobić go od nowa bo właśnie dzisiaj wydupiem save.... ?
    A gdyby tak WYMEHOLIĆ czwarty sezon i zrobić go od nowa bo właśnie dzisiaj wydupiem save.... ?
    Like
    Love
    Wow
    20
    19 Komentarzy 0 Udostępnienia 135 Wyświetleń
  • 0 Komentarzy 0 Udostępnienia 94 Wyświetleń
  • A mam do was kolejne pytanie. Jak jedziecie ca ciągnikiem rolniczym lub inną maszyną rolniczą i widzicie, że ma miga mu lewy kierunek i przymierza się do skrętu w lewo na pole to go wyprzedacie czy nie? (Pytanie w 100% prawdziwe i to nie jest żart) Jak ktoś nie rozumie pytania to mam filmik dla sprostowania pytania.
    A mam do was kolejne pytanie. Jak jedziecie ca ciągnikiem rolniczym lub inną maszyną rolniczą i widzicie, że ma miga mu lewy kierunek i przymierza się do skrętu w lewo na pole to go wyprzedacie czy nie? (Pytanie w 100% prawdziwe i to nie jest żart) Jak ktoś nie rozumie pytania to mam filmik dla sprostowania pytania.
    Haha
    8
    15 Komentarzy 0 Udostępnienia 93 Wyświetleń 59
  • Czy jest ktoś w posiadaniu albo może stworzyć łudząco podobny save z MSC który byłby na tym samym etapie Na jakim był ostatni zapis z tej gry rok temu?
    Chyba wolałbym dokończyć tamto co było
    Czy jest ktoś w posiadaniu albo może stworzyć łudząco podobny save z MSC który byłby na tym samym etapie Na jakim był ostatni zapis z tej gry rok temu? Chyba wolałbym dokończyć tamto co było
    4 Komentarzy 0 Udostępnienia 95 Wyświetleń
  • Czy mamy kogoś kto dysponuje czat GPT który wygenerowałby jakąś miniaturę ze screena z gry na przykład do Cities Skylines 2?
    Czy mamy kogoś kto dysponuje czat GPT który wygenerowałby jakąś miniaturę ze screena z gry na przykład do Cities Skylines 2?
    27 Komentarzy 0 Udostępnienia 95 Wyświetleń
  • Porsche Panamera
    Porsche Panamera
    Love
    1
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 78 Wyświetleń
  • 0 Komentarzy 0 Udostępnienia 76 Wyświetleń
  • Backlight wlotów/awaryjek/start stop z pinu Vin na arduino połączony na usb a następne zdjęcie z wpiętym zasilaczem 12v 2amper. trochę średnio wygląda ale poprostu lepsze zdjęcia muszę zrobić
    Backlight wlotów/awaryjek/start stop z pinu Vin na arduino połączony na usb a następne zdjęcie z wpiętym zasilaczem 12v 2amper. trochę średnio wygląda ale poprostu lepsze zdjęcia muszę zrobić
    Love
    Like
    3
    1 Komentarzy 0 Udostępnienia 62 Wyświetleń
  • Za dużo mętlik w głowie nie wiem Ostatecznie Co zrobić z tą serią nie wiem czy dzisiaj mam jeszcze trochę pracę na około siebie brak czasu na wszystko inne na około Nie mam kiedy usiąść do tego pomysłu
    Za dużo mętlik w głowie nie wiem Ostatecznie Co zrobić z tą serią nie wiem czy dzisiaj mam jeszcze trochę pracę na około siebie brak czasu na wszystko inne na około Nie mam kiedy usiąść do tego pomysłu
    1 Komentarzy 0 Udostępnienia 80 Wyświetleń